Dejlig sandstrand på Fuerteventura

10 grunde til at rejse til Fuerteventura

- vores bedste tips!

Der er mange grunde til at vælge Fuerteventura til din næste ferie, uanset om du planlægger en sommer- eller vinterrejse. Nyd smukke strande, et behageligt klima året rundt og en bred vifte af aktiviteter og naturoplevelser. Uanset om du er på udkig efter afslapning på stranden, spændende eventyr på havet eller opdagelse af øens unikke natur og kultur, har Fuerteventura noget for enhver smag.

Popcorn Beach, Fuerteventura På Popcorn Beach kan du tage de fedeste strandbilleder.

1. En destination året rundt

Fuerteventura byder på behagelige temperaturer, solrige dage og badetemperaturer på omkring 18-22 grader hele året rundt. Uanset om du rejser hertil om sommeren eller i vintermånederne, er det den perfekte destination for en eventyrlig, afslappende og solrig ferie på alle tider af året! Det er på tide at tilføje Fuerteventura til din sommer bucket-list.

2. Smukke strande

Fuerteventura er kendt for sine fantastiske strande, og nogle siger endda, at Fuerteventura har nogle af de fineste strande i Europa. Der er flere gyldne sandstrande at vælge imellem, lige fra rolige strande til mere livlige strande med vandsport og aktiviteter i højt tempo.

Du må ikke gå glip af at besøge Popcorn Beach, eller Playa del Bajo de la Burra, som den faktisk hedder, her får du måske feriens fedeste Instagram-billeder. Stranden ligger lidt over 7 kilometer nordvest for Corralejo.

To kvinder surfer på Fuerteventura Fuerteventura byder på fantastiske surfstrande

3. Vandsport med fart på

Tag ud på vandet og nyd adrenalinsuset og det naturskønne landskab, som Fuerteventura byder på. Surfing på Fuerteventura er en af de mest populære vandsportsgrene, hvor perfekte bølge- og vindforhold giver optimale forhold på mange af øens lange strande.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren surfer, er der surfskoler og udlejningscentre. Vores Apollo Sports-hotel Playitas tilbyder også daglige surflektioner på både begynder- og mellemniveau. Gå heller ikke glip af windsurfing, en hurtig og sjov oplevelse, som du bare må prøve i løbet af din ferie.

4. Kulturelle oplevelser

Fuerteventura har en spændende og interessant historie. Sørg for at besøge historiske landsbyer som den mexicansk-inspirerede landsby Betancuria, hvor du kan opleve traditionel kanarisk kultur gennem mad, arkitektur, musik og kunsthåndværk.

5. Udendørs aktiviteter

Med sit behagelige klima året rundt er Fuerteventura perfekt til udendørs aktiviteter. Oplev nogle af øens mange vandrestier, udforsk Fuerteventura på cykel, eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at spille en runde på Playitas 18-hullers golfbane.

Sanddyner på Fuerteventura Benyt lejligheden til at udforske de fantastiske sanddyner

6. Fantastiske naturoplevelser

Fuerteventura har en imponerende natur med utrolige kontraster. Udforsk de golde vulkanske landskaber og de smukke sandklitter. Oplev de imponerende vulkanske formationer og kratere og gå ikke glip af klitterne i Parque Natural de las Dunas, som byder på et imponerende landskab med kilometervis af klitter.

7. Et rigt liv i havet

Fuerteventura er måske ikke den første mulighed, man tænker på, når det handler om snorkling og dykning, men der er faktisk mange gode dykker- og snorkelsteder, både for de erfarne og nybegynderne. Med sine behagelige temperaturer året rundt og klare vand er det et fantastisk sted til både snorkling og dykning, uanset hvornår på året du rejser hertil.

Sporthotellet Playitas Resort, Fuerteventura På sportshotellet Playitas Resort er der masser af muligheder for god motion

8. Sports- og træningsfaciliteter

Fuerteventuras træningsmuligheder er mange, og her tilbyder vi to fantastiske træningshoteller med alt, hvad du behøver til en aktiv ferie. På det populære Playitas Resort kan du holde pulsen oppe fra morgen til aften. Benyt lejligheden til at lære at surfe, eller hvorfor ikke prøve zumba eller yoga. Fuerteventura er også den perfekte destination til cykel-, løbe- eller vandreture.

9. Oplev de naturlige udendørs pools

Et godt tip er at besøge en af de kølige udendørs pools. Besøg den naturlige klippepool, 'Piscina Natural', ca. 15 minutters gang fra feriebyen Caleta de Fuste. Det er et af de smukkeste og mest fotovenlige steder på Fuerteventura, vandet er krystalklart, og poolen er omgivet af fantastiske vulkanske klippeformationer.

10. Et bredt udbud af udflugter

Tag med på vores udflugter for at opleve mere af, hvad Fuerteventura har at byde på. Blandt andet en tempofyldt jeepsafari på Jandia-halvøen i den sydlige del af Fuerteventura, hvor du kan opleve øens mere hemmelige steder. Hvis du foretrækker at tilbringe dagen på havet, kan du tage med på en vidunderlig katamaran-tur, hvor du har gode chancer for at se delfiner. Læs mere om alle vores udflugter på Fuerteventura.


Hoteller og rejsemål på Fuerteventura