Fuerteventuras charmerende byer

Tag med på en udflugt eller lej en bil og se dig om på egen hånd. Her kan du læse om nogle af Fuerteventuras hyggelige byer, vi mener er et besøg værd!

1. Betancuria

Den mexicansk inspirerede gamle hovedstad har en unik charme. De små pittoreske huse omgivet af blomster af forskellige lyse farver inviterer dig til at slentre rundt på gaderne i Betancuria og bare nyde atmosfæren. Byen ligger midt på øen. For at komme derhen kan du enten hoppe på lokalbus nr. 2 eller leje en bil.

2. La Oliva

Denne gamle idylliske by har været både soldaterby og hovedstad. Nu hersker roen over byen - Gå en tur i La Oliva og lad dig blive charmeret. Her finder du også Oberstens hus (Casa de los Coroneles), som er en af ​​de mest berømte historiske monumenter på Fuerteventura.

3. El Cotillo

El Cotillo er en charmerende lille fiskerby på det vestlige Fuerteventura, bygget til minde om helgenen Buen Viaje. Her er strandene børnevenlige og solnedgangen fantastisk! Besøg Fortaleza del Tostón, som blev bygget i 1700-tallet for at skræmme pirater væk.

4. Corralejo

Nede i den gamle bydel ved havnen er der flere små torve med mange udendørs caféer at vælge imellem. Bag Shell benzinstation ved Corralejos hovedgade er et torv, hvor der spilles livemusik om aftenen, og hvor både turister og lokalbefolkningen mødes.

På det lille torv i udkanten af ​​landsbyen er et klokketårn. Der er en del trappetrin op til toppen, men det er indsatsen værd. På toppen kan du nyde den fantastiske udsigt over byen og dens omgivelser. Tårnet findes på CC Campanario.

5. Gran Tarajal

Ved Rio Gran Tarajal-floden ligger den unikke Gran Tarajal, som faktisk er en af ​​Fuerteventura største byer. Her finder du hyggelige restauranter, barer og caféer samt gode indkøbsmuligheder. Bemærk at mange butikker i Gran Tarajal lukker for siesta om eftermiddagen.

6. Lajares - Surfernes favoritby

Hvis du tager til Lajares - surfernes favoritby - kan du nyde en kop kaffe på en af ​​de hyggelige caféer eller kigge på surfbutikkerne og opleve den afslappede atmosfære. Byen er også et godt udgangspunkt for timelange vandreture. Bestig vulkankrateret og gå derefter ned  mod kysten og langs med havet tilbage til Corralejo. Så kan ingen bebrejde dig for at ligge på den lade side på ferien. Hvis du besøger Lajares på en lørdag, arrangeres der et marked midt i landsbyen, hvor der sælges en række lokal håndværk. Her er gode chancer for at finde den perfekte souvenir.


Tips & Inspiration

Læs vores rejsetips til Fuerteventura, find din favoritby på Fuerteventura eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Rejsetips til Fuerteventura

God mad, smukke sandstrande, betagende naturoplevelser og smukke byer - Fuerteventura har det hele! Tag et kig på vores tips om ting, du ikke må gå glip af på din rejse til De Kanariske Øers næststørste ø her.

Se alle vores rejsetips til Fuerteventura

Fuerteventura

  • Strandenes ø med sanddyner
  • Rejs til Fuerteventura med Apollo året rundt
  • Her findes træningsparadiset Playitas Resort 
Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her