Rejser til Pserimos

Pserimos:

  • • Oplev Dodekanesernes lille perle
  • • Lækre strande og klart vand
  • • Nær Kos og Kalymnos

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Pserimos er en fredfyldt græsk perle, hvor gederne græsser på bakkerne, og hvor bugtens klare vand kantes af lækre strande. Om dagen lægger bådene fra Kos og Kalymnos til i havnen, men når skumringen falder, så spreder roen sig på øen, som er så lille, at du nemt kan gå fra den ene ende til den anden på et par timer.

Populære hoteller Pserimos

Fakta om Pserimos

Restauranter

Middag koster ca. 70 kroner pr. person. En øl koster ca. 25 kroner.

Transfer

Bus fra lufthavnen på Kos til havnen tager ca. 15 min. For gæster som rejser i dagtimerne kan der være op til 1-2 timers ventetid ved Kos' havn. Bådturen tager ca. 30 min. På Pserimos venter en bil, som transporterer bagagen (og de rejsende der vil med) til hotellet ca. 200 m væk. Transfer sker oftest uden Apollos personale.

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser, som Apollo ikke er herre over, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Kos på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. Vi anbefaler at pakke en mindre taske med skiftetøj og badetøj, så en evt. længere ventetid kan udnyttes hvis dette ønskes.

Strande

Hovedstranden på øen, Avlakia, ligger ved havnen. Den er lavvandet med gyldent, blødt sand og krystalklart vand. En halv times afstand fra Avlakia, på den nordlige del af øen, ligger badebugten Vathy. Marathounda er en anden lille stenstrand på vestkysten.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 18°c
dec 15°c
9,5 ud af 10 Pserimos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 35 anmeldelser