Transfer til Pserimos

Det er ikke muligt at booke transfer med Apollo ved ankomst, og transferen skal derfor bookes inden afrejse. I vores transfer indgår transport fra lufthavnen  på Kos til havnen i Matihari, en lille by der ligger ca. 10 minutter fra lufthavnen. Herfra er der bådtransfer på ca. 30 minutter. Vi arrangerer transfertider hver uge og tiderne tilpasses tiderne for ankomst- og afrejsetider til Kos.

Bemærk venligst
Transferbåden venter ofte på flere flyvninger og afhængig af ankomst- og afrejsetider, kan ventetid forekomme. I nogle tilfælde tilbydes der mulighed for at vente på et hotel på Kos (værelse tilbydes ikke). Uforudsete begivenheder uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Kos. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være et begrænset antal bådafgange.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser Så er bådbilletten tur/retur Kos-Pserimos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer. Har du kun købt flybillet til Kos, kan du ikke tilkøbe transfer.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.