Fakta om Pserimos

Spis ude:

Middag koster ca. 70 kroner pr. person. En øl koster ca. 25 kroner.

Transfer:

Bus fra lufthavnen på Kos til havnen tager ca. 15 min. For gæster som rejser i dagtimerne kan der være op til 1-2 timers ventetid ved Kos' havn. Bådturen tager ca. 30 min. På Pserimos venter en bil, som transporterer bagagen (og de rejsende der vil med) til hotellet ca. 200 m væk. Transfer sker oftest uden Apollos personale.

Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser, som Apollo ikke er herre over, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Kos på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. Vi anbefaler at pakke en mindre taske med skiftetøj og badetøj, så en evt. længere ventetid kan udnyttes hvis dette ønskes.

Strande:

Hovedstranden på øen, Avlakia, ligger ved havnen. Den er lavvandet med gyldent, blødt sand og krystalklart vand. En halv times afstand fra Avlakia, på den nordlige del af øen, ligger badebugten Vathy. Marathounda er en anden lille stenstrand på vestkysten.

Forlystelser:

Det findes nogle få taverner og caféer på øen.

Transport:

På Pserimos kommer man rundt til fods. Bådforbindelser mellem Pserimos og de nærliggende øer er meget begrænset. I højsæsonen er der mulighed for at tage båd én gang om ugen til de nærliggende øer Kos og Kalymnos.