Glyfada Beach Villas

  • • Populært hotel
  • • Skøn infinitypool
  • • For børn over 12 år

Det hyggelige hotel Glyfada Beach Villas ligger direkte på rullestensstranden omgivet af skov på Paxos' østlige del. Her slapper du af ved den fine infinitypool, hvor der er gratis wifi og nyder god mad fra hotellets egen taverne. Fra terrassen er der den skønneste udsigt over Det Ioniske Hav.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i etage for 1-2 personer. 2-værelses suiter for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

Service-minded personalle, ledelsen, beligenhed, ro.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Glyfada Beach Villas byder på et stort hotelområde omgivet af skov. Hotellet er for gæster over 12 år. Her er en saltvandspool, ferskvandspool, infinitypool hvor der er mere rolig stemning samt en pool, hvor både voksne og børn er velkomne til at lege. Gratis wifi ved poolområderne. Hotellet ligger på en bakke direkte ned mod stranden. \

På hotellets taverne serveres morgenmadsbuffeten. Flere aftener om ugen tilbyder køkkenet velsmagende retter af lokale råvarer. Der er også mulighed for vegetarretter, børnemenu og forskellige salater. Bar. Bordtennis. Tennis og billard mod betaling. Store niveauforskelle og trapper på hotelområdet, og derfor slet ikke egnet til gangbesværede eller kørestolsbrugere. Det nærmeste supermarked ligger ca. 20 minutter til fods, men madvarer kan bestilles fra hotellet med gratis levering.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Værd at vide

Receptionen er åben formiddag og aften.