Paxos Club

Hotel Paxos Club var oprindeligt en slægtsgård, men som nu er omdannet til et hyggeligt lille hotel. Start dagen med morgenmad ved det lille poolområde beklædt med blomstrende bougainvillea. Om aftenen kan du spise middag i hotellets restaurant.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejligt afslappet atmosfærer.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Paxos Club er en slægtsgård, der er blevet omdannet til et hyggeligt hotel. Ved det fine poolområde er der saltvandspool og børnebassin. Poolhåndklæder kan lånes gratis i receptionen. Poolbaren er åben fra morgen til aften og serverer kolde og varme drikke.

Hotellet har en restaurant, som blandt andet byder på BBQ menu flere gange om ugen. Hotellets spa-afdeling tilbyder sauna, jacuzzi, massage, manicure og pedicure mod betaling.

Gratis wifi i restauranten og poolbaren.

Hotel Paxos Club ligger i smukke, landlige omgivelser. Her er de smalle gader beklædt med pastelfarvede huse, og der er masser af taverner, restauranter og barer at slå sig ned i.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Paxos

Bastas

Hotel Bastas er et traditionelt familieejet hotel på Paxos med en indbydende atmosfære. Poolområdet ligger lidt over hotellet, og her venter en herlig udsigt over Paxos.