Paxos Club

  • • Hyggelig atmosfære
  • • Frodige omgivelser
  • • Gratis hotelbus til både centrum og strand

Hotel Paxos Club var oprindeligt en slægtsgård, men i dag ombygget til et hyggeligt lille hotel. Start din morgen med at nyde morgenmaden ved det lille poolområde, som er omkranset af blomstrende bougainvillea. Om aftenen kan du enten vælge at nyde middagen på hotellets restaurant, eller tage med hotellets gratis bus til centrum, der har charmerende pastelfarvede huse og smalle gader.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 2 km
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Paxos Club er en slægtsgård som er bygget om til et hyggeligt hotel med 32 værelser. Fint lille poolområde med en saltvandspool og en børnepool. Poolhåndklæder kan gratis lånes i receptionen. Poolbaren er åben fra morgen til aften.

Hotellet har en restaurant, som blandt andet tilbyder BBQ-menu flere gange om ugen. Spa med sauna, jacuzzi, massage, maniure og pedicure mod betaling. Gratis wifi i receptionen, i restauranten og ved poolen. Stationær computer med internet kan lånes. Gratis hotelbus som kører til centrum 5 gange om dagen og til stranden to gange om dagen.

Centrum i hyggelige Gaios ligger ca. 2 kilometer herfra. Her kantes de smalle gader af pastelfarvede huse, og her er et godt udvalg af taverner, restauranter og barer.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Paxos

Bastas

Hotel Bastas er et traditionelt familieejet hotel på Paxos med en indbydende atmosfære. Poolområdet ligger lidt over hotellet, og her venter en herlig udsigt over Paxos.