Transfer til Paxos

For gæster til Paxos venter der altid en overnatning på Korfu den første nat. Ventetid i lufthavnen kan forekomme, inden transferbussen kører til overnatningshotellet. Transfer til Lefkimmi-havnen på Korfu dagen efter. Båden sejler om formiddagen og ankommer til Paxos ca. 1 time senere. Det tager ca. 15 min fra havnen på Paxos til dit hotel.

Ved hjemrejsen sejler båden fra Paxos ca. kl. 08.00 i perioden 14/5-15/6 og ankommer til Korfu ca. 1 time senere og herefter går transferbussen til Mon Repos Royal Bath, ca. 1 km fra centrum. Der er bus og taxi muligheder udenfor, og restaurant og bar. Der er desuden mulighed for bagageopbevaring, solstole og parasoller kan lejes. Ventetid i lufthavnen kan forekomme.

I perioden 16/6-1/10 er der afrejse ca kl. 14.30 og ankomst til Korfu ca. 1 time senere. Herefter går transferbussen direkte til lufthavnen, hvor ventetid kan forekomme.

Fra 1. oktober afgår transfer fra Paxos kl. 08.00 til Korfu. Herefter går transferbussen til Mon Repos Royal Bath, ca. 1 km fra centrum af Korfu By. Der er bus og taxi muligheder udenfor, og restaurant og bar. Der er desuden mulighed for bagageopbevaring, solstole og parasoller kan lejes. Transferbussen kører til lufthavnen kl. 19.15.

Uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr og vind, flyforsinkelser og/eller ændringer i tidstabel, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Korfu på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. Bådrejsen sker med en mindre taxibåd.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer inden du rejser, så er transfer tur/retur Paxos inkluderet i prisen.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.