Scorpios

  • • Lejlighedshotel
  • • Skøn skærgårdsudsigt
  • • Rolig atmosfære

Scorpios er et enkelt lejlighedshotel, hvor personalet tager imod dig med åbne arme. Scorpios er bygget i etager, og har en mageløs udsigt over byen Perigiali og skærgården udenfor Lefkas. I poolbaren kan du nyde en god drink.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etager for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etager for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Seneste anmeldelse

udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 78 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 1,7 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Scorpios er et lejlighedshotel beliggende med en fantastisk udsigt over byen, Pergiali, og skærgården udenfor Lefkas. Scorpios er bygget i etager med pool, poolbar samt solstole og parasoller. God restaurant og bar med tv. Gratis wifi ved poolen og i barområdet. Deponering i receptionen mod betaling. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 60 m fra hotellet. Bagagen transporteres. Stejl bakke fører op til hotellet. Store niveauforskelle og trapper på hotelområdet. 1,7 km til Nidri, 2,2 km til havnepromenaden. Ingen trafik.

Måltider

Ingen.

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2020 har 2-værelses lejligheder i etage, renoverede 2-værelses lejligheder i etage og visse 2-værelses lejligheder balkon eller terrasse med delvis havudsigt.