Strande på Lefkas

6 gode strande på Lefkas

På Lefkas ligger nogle af Grækenlands bedste strande, med skønt krystalklart vand. Vestkysten byder på naturskønne strande med små, hyggelige strandbarer. Østkystens strande er mere livlige, hvor der er et større udbud af vandsport og restauranter. Her kommer vi med tips til 6 af vores favoritter blandt Lefkas strande!

Porto Katsiki-stranden, Lefkas

Porto Katsiki

Dette er en af de ti smukkeste strande i Grækenland, som ligger i en lille bugt på den sydvestlige del af Lefkas. Du kommer lettest hertil med lejebil. På stranden er der solstole, parasoller og en lille restaurant

Desimi-stranden

Den gode lille stenstrand ligger ca. 5 kilometer fra Nidri. Ved stranden ligger en campingplads og restaurant, og man kan leje solstole og parasoller. Det tager ca. 40 minutter på cykel til Nidri. Du cykler mod byen Vlicho og efter byen svinger du til venstre hvor skiltet peget mod Desimi.

Mikros Gialos

Blot 20 minutter med bil fra Nidri finder du byen Poros med den gode og hyggelige strand Mikros Gialos. Her er der smukt med hvide fine sten og skønt blåt vand. Mulighed for at leje solstole og parasoller.

Milos-stranden, Lefkas

Kathisma

Kathisma er en af de mest populære og bedste strande på Lefkas. På den store strand er der alt, hvad du behøver til en dag med sol og badeture: Parasoller, solstole, flere taverner og pools. I højsæsonen kører der busser fra Nidri med skift i Lefkas. Kører du i bil fra Nidri tager det ca. 45 minutter.

Agios Nikitas

Agios Nikitas er en autentisk lille by på Lefkas nordvestlige side med en del hoteller og restauranter. Da der er mange gode strande i området, er dette et perfekt stop på en rundtur på øen. Det er en god idé at spise på en af tavernerne ved den lille strand.

Milos

Milos er en fantastisk smuk strand, som man kun kan komme til med båd fra Agios Nikitas. Her kan du slappe af og have det meste for dig selv. Vær opmærksom på at taxibådene ikke sejler søndage.