Stranden Porto Katsiki på Lefkas
Lefkas' bedste strande
- vores 6 bedste tips!

På Lefkas ligger nogle af Grækenlands bedste strande, med skønt krystalklart vand. Vestkysten byder på naturskønne strande med små, hyggelige strandbarer. Østkystens strande er mere livlige, hvor der er et større udbud af vandsport og restauranter. Her kommer vi med tips til 6 af vores favoritter blandt Lefkas' strande!

Stranden Porto Katsiki

1. Porto Katsiki

Dette er en af de ti smukkeste strande i Grækenland, som ligger i en lille bugt på den sydvestlige del af Lefkas. Du kommer lettest hertil med lejebil. På stranden er der solstole, parasoller og en lille restaurant

2. Desimi

Den gode lille stenstrand ligger ca. 5 kilometer fra Nidri. Ved stranden ligger en campingplads og restaurant, og man kan leje solstole og parasoller. Det tager ca. 40 minutter på cykel til Nidri. Du cykler mod byen Vlicho og efter byen svinger du til venstre hvor skiltet peget mod Desimi.

3. Mikros Gialos

Blot 20 minutter med bil fra Nidri finder du byen Poros med den gode og hyggelige strand Mikros Gialos. Her er der smukt med hvide fine sten og skønt blåt vand. Mulighed for at leje solstole og parasoller.

Milos Beach

4. Kathisma

Kathisma er en af de mest populære og bedste strande på Lefkas. På den store strand er der alt, hvad du behøver til en dag med sol og badeture: Parasoller, solstole, flere taverner og pools. I højsæsonen kører der busser fra Nidri med skift i Lefkas. Kører du i bil fra Nidri tager det ca. 45 minutter.

5. Agios Nikitas

Agios Nikitas er en autentisk lille by på Lefkas nordvestlige side med en del hoteller og restauranter. Da der er mange gode strande i området, er dette et perfekt stop på en rundtur på øen. Det er en god idé at spise på en af tavernerne ved den lille strand.

6. Milos

Milos er en fantastisk smuk strand, som man kun kan komme til med båd fra Agios Nikitas. Her kan du slappe af og have det meste for dig selv. Vær opmærksom på at taxibådene ikke sejler søndage.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Lefkas, find og book en rejse til Lefkas eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Lefkas

Her finder du vores bedste tips til de bedste restauranter, fineste strande, bedste aktiviteter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Lefkas

Lefkas

  • Hyggelige byer 
  • Kridhvide strande og krystalklart vand
  • Sjove aktiviteter 
Læs mere om Lefkas

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her