1. Fly & hotel

 2. Værelsestype

 3. Tilvalg

 4. Oplysninger

 5. Bekræft

 6. Færdig

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

 • • Hotel for gæster over 16 år
 • • Skønt poolområde
 • • Morgenmadsbuffet inkluderet

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels på Kreta er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina. Den fredfyldte beliggenhed kombineret med servering direkte ved solstolen gør, at feriestemningen hurtigt spreder sig. Ved stranden kan du slappe af med en massage eller nyde en privat middag under stjernerne. Her er alle forudsætninger for en børnefri ferie, hotellet er et Apollo Mondo Duo, vores bedste hoteller kun for voksne.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Ro og ingen børn. Nærværende personale der ikke var anmassende.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et flot hotel af høj standard og med fantastisk beliggenhed på stranden i starten af Agia Marina. Santa Marina Plaza henvender sig til voksne gæster over 16 år, som rejser uden børn. Her venter et dejligt poolområde med solstole og parasoller, håndklædeservice mod depositum. Ved poolområdet er der en pool-/snackbar, som byder på en smuk udsigt over havet. Der er gratis indendørs jacuzzi med plads til to personer.

Gæster på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels har også adgang til gratis solstole og parasoller på stranden. Servering af snacks og drikkevarer er muligt mod betaling. Der er tjenere ved stranden. Håndklædeservice ved pool og stranden mod depositum.

Bestiller du halvpension nydes middage i hotellets buffetrestaurant, som serverer en spændende buffet af græske og internationale retter og der er også show cooking. Der findes også en strandrestaurant, som serverer á la carte retter fra Middelhavet kl. 13-16. Hotellet har mulighed for at arrangere en privat romantisk middag for to på stranden (mod betaling). Lobbybar. BBQ-aften én gang om ugen (mod betaling, reservation kræves).

Gratis wifi på hotelområdet. Internethjørne mod betaling. Gratis mindre fitnessrum. Der er mulighed for at få massage ved stranden mod betaling. Lobbybar. Underholdning hver uge i form af græsk aften med græsk baggrundsmusik og mad (inkl. for gæster med halvpension), samt en musikaften med livemusik.

Fra Giannoulis Santa Marina Plaza er der ca. 2 kilometer til Platanias. Fra hotellet er der gode busforbindelser til Chania by, som ligger ca. 8 kilometer fra hotellet. Giannoulis Santa Marina Plaza har roomservice døgnet rundt og vaskeservice mod betaling. Døgnåben reception. Lokaltrafik. Lyd fra nærliggende musikbarer kan virke forstyrrende.

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Duo-hoteller

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (morgenmads- og middagsbuffet).

Hvis du bestiller halvpension, nydes maden på hotellets hovedrestaurant, hvor der serveres buffet med lokale og internationale retter.

Morgenmadsbuffet kl. 07.45-10.30 Middagsbuffet kl. 19.00-21.30

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Gratis wifi