Atrion

  • • Vores gæsters foretrukne hotel på Kreta
  • • I gåafstand til stranden
  • • Bo op til 7 personer
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-7 personer. 3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Det søde personale. Og generelt at der er pænt og rent
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Atrion er et centralt beliggende i Agia Marina på Kreta nær restauranter, butikker og stranden. Have og græsplæne på hotellet samt en lille legeplads for børn. Poolområdet er stort med børnesektion (75 cm dyb). Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Pool-/snackbar.

Underholdning et par aftener om ugen som f.eks. musikaften ved poolbaren og kretensisk aften.

Restaurant, a la carte-restaurant der er åben om dagen, bar og opholdsrum med tv.

Gratis wifi på hotelområdet. Massage og roomservice mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Vær opmærksom på, at der er mange trapper på hotelområdet. Ca. 2 km til Platanias og ca. 9 km til Chania by. Lokaltrafik.

Bæredygtighed
Hotellet arbejder strategisk og langsigtet med bæredygtighed. Det er certificeret i henhold til Travelife Gold og har miljømærket Green Key. Hotellet er også en del af Tripadvisors Green Leader-program, som et Green Leader-hotel på platiniveau.

Måltider

Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Værelserne: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg.

Halvpension er morgenmads- og middagsbuffet. Morgenmadsbuffetten serveres kl. 07.00-10.00 og middagsbuffetten serveres kl. 19.00-21.00.