Atrion

  • • Vores gæsters foretrukne hotel på Kreta
  • • I gåafstand til stranden
  • • Bo op til 7 personer

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel i det centrale Agia Marina, som ligger i gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. Der er separat børnesektion (75 cm dyb), solstole og parasoller. For børn er her alle muligheder for leg og sjov. På legepladsen er der gynger og masser af plads at lege på. Der findes forskellige størrelser lejligheder, hvor der i den største kan bo op til 7 voksne.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer eller 2-5 personer eller 2-6 personer eller 2-7 personer. 3-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og personalet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Atrion er et centralt beliggende i Agia Marina på Kreta nær restauranter, butikker og stranden. Have og græsplæne på hotellet samt en lille legeplads for børn. Poolområdet er stort med børnesektion (75 cm dyb). Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling. Pool-/snackbar. Underholdning et par aftener om ugen som f.eks. musikaften ved poolbaren og kretensisk aften.

Gratis wifi på hotelområdet. Restaurant, a la carte-restaurant der er åben om dagen, bar og opholdsrum med tv. Massage og roomservice mod betaling. Vaskeservice mod betaling. Vær opmærksom på, at der er mange trapper på hotelområdet. Ca. 2 km til Platanias og ca. 9 km til Chania by. Lokaltrafik.

Måltider

Lejlighederne: Ingen. Morgenmadsbuffet eller halvpension mod tillæg. Værelserne: Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Morgenmadsbuffetten serveres kl. 07.00-10.00 og middagsbuffetten serveres kl. 19.00-21.00.

Værd at vide

Takket være sit miljøarbejde er Atrion blevet belønnet som "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program.