Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

apollo mondo duo

 • • Hotel for gæster over 16 år
 • • Skønt poolområde
 • • Morgenmadsbuffet indgår

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. For at bo her skal du være fyldt 16 år. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fantastisk udsigt til både pool og hav. Utrolig sødt og imødekommende personale, altid med et smi...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et flot hotel af høj standard, der henvender sig til gæster over 16 år. Hotellet har en fantastisk beliggenhed på stranden i starten af Agia Marina. Indbydende poolområde med solstole, parasoller og poolhåndklæder. Ved poolområdet er der en pool-/snackbar med udsigt over havet. Der er en meget lille indendørs jacuzzi med plads til to personer, der kan benyttes mod betaling. Hvis du hellere vil bade i havet, findes der solstole og parasoller på stranden.

Mad og underholdning
Bestiller du halvpension, serveres maden på hotellets hovedrestaurant. I restauranten serveres buffet med traditionelle græske og internationale retter samt med show cooking (livemadlavning med fokus på det kretensiske køkken).

Hotellets strandrestaurant serverer á la carte-retter med smage fra Middelhavet til frokost. Ønsker du at bestille noget direkte til solstolen, er der tjenere, som gerne hjælper.

Underholdningen på hotellet kan variere. Om onsdagen er der DJ-aften i poolbaren fra kl. 20.00. Om torsdagen arrangeres en kretensisk aften med kretensisk smag og musik (inkluderet for gæster med halvpension) og om fredagen arrangeres en aften med italiensk buffet (inkluderet for dem, der bestiller til halvpension) med musikalsk underholdning.

Træning og velvære
På hotellet kan du deltage i yogahold 3-5 gange om ugen med vores uddannede Apollo-instruktører. Der findes også et mindre fitnessrum. Der er mulighed for at få massage ved stranden mod betaling.

Øvrigt
Døgnåben reception. Lokaltrafik nær hotellet. Strygefaciliteter kan lånes. Lyd fra lokaltrafik og nærliggende musikbarer kan virke forstyrrende i visse værelser. Fra hotellet er der ca. 2 kilometer til Platanias og ca. 8 kilometer til Chania by (gode busforbindelser).

Indgår i Apollo Mondo Duo på Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

 • Badekåber og tøfler
 • Yoga 3-5 gange om ugen
 • Fitnessrum
 • Wifi på hotelområdet
 • Solstole, parasoller og pool-/strandhåndklæder

Mod betaling eller depositum

 • Massage
 • Roomservice døgnet rundt
 • Vaskeservice

Her kan du læse mere om Apollo Mondo Duo-hoteller

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmadsbuffet kl. 07.45-10.30
Middagsbuffet kl. 19.00-21.30

Vær opmærksom på

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et Apollo Mondo Duo hotel i perioden 13. april-25. oktober 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom morgenyoga.

Apollo Mondo Duo
 • Kun for voksne
 • Tilfredse hotelgæster
 • God beliggenhed
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Agia Marina

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en stor pool. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger mellem de hyggelige feriesteder Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du direkte over den skønne strand og der er ikke mange skridt mellem en morgendukkert i havet og hotellets tre pools, hvor du kan slappe af i behagelige solstole. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Nyd en god morgenmadsbuffet med udsigt over havet, og ønsker du en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension.