Atlantica Amalthia Beach Resort

Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger mellem de hyggelige feriesteder Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du direkte over den skønne strand og der er ikke mange skridt mellem en morgendukkert i havet og hotellets tre pools, hvor du kan slappe af i behagelige solstole. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Nyd en god morgenmadsbuffet med udsigt over havet, og ønsker du en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Junior-suiter for 2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Alt var godt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Atlantica Amalthia Beach Resort tilbyder to poolområder med tre pools, et nede ved stranden med en pool og et med to pools ved bygningen med deluxe-værelserne, lige over for gaden. Solstole og parasoller er inkluderet ved poolområderne. Poolhåndklæder er inkluderet. Solstole og parasoller på stranden mod betaling.

En morgenmadsbuffet serveres i hotellets morgenmadslokale, og frokost og middag serveres i restauranten Yefsis. Her er også vegetariske muligheder. Hotellet har også en à la carte-restaurant, der er åben til frokost og middag, hvor du kan smage det græske køkken, men også internationale retter, bordreservation påkrævet. Drikkevarer, enkle retter og is serveres i poolbaren og i snackbaren i løbet af dagen. Dresscoden, lange bukser til mænd til middag.

Lille og enkelt fitnessrum. Udendørs bordtennis. Aftenunderholdning et par aftener om ugen. Massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Strygejern mod forespørgsel. Elevator er kun tilgængelig i bygningen med deluxe-værelser. Afstandene til stranden varierer fra 0 til 100 meter, alt afhængig af hvor på hotellet du bor. Hotellet er beliggende mellem Agia Marina og Kato Stalos med et anstændigt udvalg af restauranter, butikker og barer i begge retninger. Den lokale bus kører mod Platanias og til Chania by fra hovedvejen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Morgenmaden serveres kl. 07.30-10.30 og middagen kl. 19.00-21.30.

Alle hoteller i Agia Marina

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. For at bo her skal du være fyldt 16 år. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en stor pool. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.