Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden - lige ned til vandet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 65 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et lejlighedshotel, der består af flere bygninger, beliggende lige ved sand- og stenstranden i Agia Marina.

Pool og strandliv
Lille pool med børnesektion og med få solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Solstole og parasoller er mod betaling ved stranden. Der er klipper/bjergsten på havbunden, og vi anbefaler derfor badesko.

Mad og drikke
På hotellet er der en á la carte-restaurant og bar.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi i receptionen. Adgang til stationære computere med internet i receptionen, Underholdning to gange om ugen i højsæsonen. Trafikeret gade ved hotellet kan virke forstyrrende.

Oplev omgivelserne
Ca. 750 m til Platanias centrum med mange restauranter, taverner og barer. Hvis du søger mere ro, anbefaler vi en vandretur via olivenlunde til den gamle bydel.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet indgår i nogle 1- og 2-værelses lejligheder.

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til aften. Der er elevator i alle bygninger undtagen en enkelt. I den bygning ligger der seks lejligheder.

Alle hoteller i Agia Marina

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Iolida Star

Hotel Iolida Star i Agia Marina har en rolig beliggenhed nær havet og en pool omgivet af solstole. Vil du tage en forfriskende dukkert i havet, ligger stranden kun et stenkast væk.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Agia Marina på Kreta. Her kan du vælge at tilbringe dagen på sandstranden lige under hotellet eller ved poolområdet med udsigt over havet. Bo i lejligheder med op til 6 personer.