Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placering meget tæt på strand og samtidig tæt på by.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 68 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 5 m
Til centrum: 750 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et lejlighedshotel, der består af flere bygninger, beliggende lige ved sand- og stenstranden i Agia Marina.

Lille pool med børnesektion og med få solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Lille pool med børnesektion og med få solstole og parasoller. Håndklædeservice mod betaling. Hotellet tilbyder gratis solstole og parasoller ved stranden. Der er klipper/bjergsten på havbunden, og vi anbefaler derfor badesko.

Hotellet har en buffetrestaurant, der serverer morgenmad, frokost og middag og en à la carte-restaurant, der tilbyder frokostretter. Drikkevarer serveres i baren.

Gratis wifi i receptionen. Adgang til stationære computere med internet i receptionen, Underholdning to gange om ugen i højsæsonen. Trafikeret gade ved hotellet kan virke forstyrrende.

Ca. 750 m til Platanias centrum med mange restauranter, taverner og barer. Hvis du søger mere ro, anbefaler vi en vandretur via olivenlunde til den gamle bydel.

Måltider

Sommeren 2024
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet indgår i nogle 1- og 2-værelses lejligheder, i andre kan morgenmadsbuffet tilkøbes.

Sommeren 2025
Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Receptionen er åben fra morgen til aften. Der er elevator i alle bygninger undtagen en enkelt. I den bygning ligger der seks lejligheder.

Alle hoteller i Agia Marina

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. For at bo her skal du være fyldt 16 år. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en stor pool. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger mellem de hyggelige feriesteder Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du direkte over den skønne strand og der er ikke mange skridt mellem en morgendukkert i havet og hotellets tre pools, hvor du kan slappe af i behagelige solstole. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Nyd en god morgenmadsbuffet med udsigt over havet, og ønsker du en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Agia Marina på Kreta. Her kan du vælge at tilbringe dagen på sandstranden lige under hotellet eller ved poolområdet med udsigt over havet. Bo i lejligheder med op til 6 personer.