Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

  • • Skøn beliggenhed ved stranden
  • • Opmærksomt personale
  • • Populært familiehotel
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Kreta er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser i etage for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beskrivelse lever fuldt op til virkeligheden. Personalet var super
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels ligger ved den fine sandstrand i Agia Marina. Hotellet, som er populært blandt børnefamilier, består af flere bygninger, som ligger på begge sider af vejen og som forbindes af en gangtunnel. En af bygningerne ligger ved stranden, hvor der er gratis solstole og parasoller for Apollos gæster (begrænset antal). Ved de andre bygninger, på den anden side af vejen, er der to pools. Der er en stor pool med børnesektion (65-85 centimeter dyp) og separat børnepool ved den anden pool. Ved den ene pool er der aktiviteter og ved den anden pool råder en mere afslappende atmosfære. Gratis solstole og parasoller ved begge pools. Pool- og strandhåndklæder mod depositum (betales kontant).

På hotellet er der i alt fire restauranter (pæn påklædning kræves, lange bukser til mænd). Hovedrestauranten ved stranden hvor der serveres morgenmads-, frokost- og middagsbuffet. Der er også ny grill- og buffetrestaurant Pearl Wing Restaurant. To a la carte-restauranter, Sea Line tavernen serverer a la carte-frokost og Azzuro serverer a la carte-middag med Middelhavsinspireret menu, og hvor der er en smuk udsigt mod Thodorou-øen (reservation i restauranterne kræves). Bemærk at antallet af pladser på Pearl Wing Restaurant er begrænset, så her kan du kun spise, hvis der er ledige pladser. Tre barer: en lobbybar, en poolbar og en strandbar.

I perioden 15/5-15/9 arrangerer Santa Marina Beach Giannoulis Hotels nogle fitnessaktiviteter for voksne med aktiviteter om dagen og underholdning et par gange om ugen (bl.a. dans og musik til kretensisk aften). Hotellet arrangerer også vin- og olivenoliesmagning samt salg af lokale produkter. Gratis fitnessrum for gæster over 16 år. Massage mod betaling i højsæsonen. Legeplads og børneklub for børn 4-12 år (åben 6 dage om ugen). Tv-rum. Gratis wifi. Vaskeservice mod betaling. Roomservice døgnet rundt mod betaling. Gennemkørselstrafik som kan virke forstyrrende i nogle værelser. Ca. 1 km til Agia Marina, ca. 3 kilometer til Platanias og ca. 8 kilometer til Chania by. Gode busforbindelser mod Chania by.

Måltider

Enkeltværelser og dobbeltværelser med All Inclusive. Enkeltværelser og dobbeltværelser med morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Familie-værelser: All Inclusive.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00 i hovedrestauranten og kl. 07.30-10.30 i Pearl Wing Restaurant
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30 både i hovedrestauranten og i Pearl Wing Restaurant
  • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30. Middagen nydes på hovedrestauranten eller i Pearl Wing Restaurant (hvis der er plads). Nobel påklædning kræves. Én gang under dit besøg kan du spise middag på á la carte-restauranten Azzuro. Her kræves bordreservation, gerne mindst 2 dage i forvejen. Drikkevarer indgår ikke på á la carte-restauranten
  • Is og kager, kl. 10.00-23.00
  • Kolde og varme snacks, kl. 11.30-13.00 og 16.00-18.00
  • Forfriskninger, lokale drikkevarer, øl og vin ad libitum, kl. 10.00-23.00
  • Ved sen ankomst serveres kold buffet eller en kold sandwich på værelset

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet, især ved poolbygningerne. I hovedbygningen på strandsiden er der elevator.