Kambos Village G D'S Hotels

 • • Tilkøb halvpension eller All Inclusive
 • • Dejligt poolområde
 • • Smuk have

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden og det dejlige pol område. Stor balkon til 2 vær lejlighed.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 600 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kambos Village G D'S Hotels er et populært lejlighedshotel beliggende i gåafstand til stranden i Agia Marina. Hotellet består af flere forskellige bygninger, som ligger spredt i en skyggefuld have. Flot poolområde med to pools og en separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

Poolbar der serverer forfriskninger. I hotellets restaurant kan du nyde et varieret udvalg til morgenmad, frokost og middag.

Volleyball. Legeplads for de mindre børn, lille legerum og aktiviteter for børn i hotellets regi (et par timer pr. dag ca. 5 gange om ugen). Gratis wifi i receptionen (hastighed og forbindelse kan variere).

Hovedgaden i Agia Maria ligger få minutter fra hotellet. Her finder du et godt udbud af restauranter, barer og caféer. Ca. 900 m til Platanias centrum. Lokaltrafik der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Frokostbuffet, kl. 13.00-15.00
 • Eftermiddagskaffe og kage, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet, kl. 19.00-21.30
 • Is, kl. 10.00-22.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Trapper på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ved hovedvejen ca. 70 meter fra hotellet, bagagen transporteres ikke.

Alle hoteller i Agia Marina

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en omkringliggende have. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Ninemia Beach

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Iolida Star

Hotel Iolida Star i Agia Marina har en rolig beliggenhed nær havet og en pool omgivet af solstole. Vil du tage en forfriskende dukkert i havet, ligger stranden kun et stenkast væk.

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Ilianthos Village

Ilianthos Village har en fantastisk beliggenhed ved stranden i Agia Marina på Kreta. Her kan du vælge at tilbringe dagen på sandstranden lige under hotellet eller ved poolområdet med udsigt over havet. Bo i lejligheder med op til 6 personer.

Theo (Agia Marina)

Velkommen til Theo, et hotel, hvor du kan vælge mellem at bo i dobbeltværelse eller lejlighed og selv kunne lave noget simpelt mad. Der er et populært poolområde med separat børnepool og poolbar for dem, der foretrækker at hænge ud på hotellet, men det er gåafstand til den fine strand i Agia Marina.