Ninemia Beach

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På populære Ninemia Beach i Agia Marina findes der et skønt poolområde, som har en smuk have med mange farverige blomster. Du bor lige ud til stranden, og har centrum kun et stenkast væk. Her finder du både restauranter, taverner, bagerier og mange håndværk- og souvenirbutikker. Med lokalbussen eller til fods kan du komme til Platanias, som har et endnu større udvalg af taverner, barer og shopping.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder superior for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Placeringen ved havet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 55 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ninemia Beach er et populært hotel, hvor du bor direkte på den smukke sandstrand og kun et stenkast fra Agia Marina. Hotellet har et dejligt poolområde med børnesektion samt solstole og parasoller. Mellem pool og strand er der en restaurant, der serverer morgenmad, snacks, frokost og middag. På stranden er der gratis solstole og parasoller, hvis man bestiller noget fra restauranten ned til stranden, ellers mod betaling.

Gratis wifi. Hotellet består af to bygninger, den første blev bygget i 1994 og den anden i 2002. Nær hotelområdet findes restauranter og supermarkeder. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 8 km. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Vær opmærksom på

1-værelses lejligheder superior og 2-værelses lejligheder superior kan ikke bookes for sommeren 2024.

Alle hoteller i Agia Marina

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels er et mindre hotel midt på sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er et Apollo Mondo Duo-hotel - vores bedste hoteller kun for voksne. For at bo her skal du være fyldt 16 år. Her findes alle forudsætninger for at nyde en rolig ferie med god service.

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Santa Marina Beach Giannoulis Hotels på Agia Marina er et populært familiehotel lige ved den fine sandstrand. Det indbydende poolområde ligger fint omgivet af grønne omgivelser i haven, og her er der masser af solstole og skønne skyggende parasoller. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og for de mindste gæster er her legeplads og børneklub.

Margarita Beach Resort G D's Hotels

Margarita Beach Resort G D's Hotels er et populært lejlighedshotel ved stranden i Agia Marina. Her er mange gode faciliteter som pool, restaurant og bar.

Kambos Village G D'S Hotels

På Kambos Village G D'S Hotels venter der tre skønne pools, og hotellet ligger i bekvem afstand til sandstranden i Agia Marina. På få minutter er du nede ved hovedgaden i Agia Marina, hvor du finder restauranter og butikker. Nabobyen Platanias ligger indenfor gåafstand.

Atrion

Hotel Atrion på Kreta er et populært hotel med central beliggendhed og med kort gåafstand til stranden. Her er et stort flot poolområde med en stor pool. På hotellet er der lejligheder i forskellige størrelser, og der er plads til op til 7 personer. Hvis du rejser med børn, findes her legeplads og store arealer for leg og sjov.

Atlantica Amalthia Beach Resort

Voksenhotellet Atlantica Amalthia Beach Resort ligger mellem de hyggelige feriesteder Agia Marina og Kato Stalos på Kreta. Her bor du direkte over den skønne strand og der er ikke mange skridt mellem en morgendukkert i havet og hotellets tre pools, hvor du kan slappe af i behagelige solstole. Aldersgrænsen for at bo på hotellet er 16 år. Nyd en god morgenmadsbuffet med udsigt over havet, og ønsker du en ekstra behagelig ferie, kan du tilkøbe halvpension.