Bedømmelse af Santa Marina Plaza Giannoulis Hotels

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,0 / 10
Rengøring
 
9,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Beliggenheden, rengøringen og morgenmaden.
-

Bekræftet køb : 2022-05-19


10 ud af 10

+
Udsigten
-

Bekræftet køb : 2022-05-14


10 ud af 10

+
Deres fantastiske service
-

Bekræftet køb : 2022-05-13


10 ud af 10

+
Atmosfæren og den gode service
-

Bekræftet køb : 2022-04-30


7 ud af 10

+
Personalet var meget imødekommende og serviceminded. Rigtig god frokost og morgenmad.
-

Bekræftet køb : 2022-04-30


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2022-04-24


8 ud af 10

+
Beliggenheden og service fra personalet
-
Fitnesscenter er virkelig dårligt (maskine er meget gammel og virker ikke), samt at Wifi på hele hotellet er rigtig dårligt

Bekræftet køb : 2021-10-24


10 ud af 10

+
Personalets service og imødekommenhed helt i top. God morgenmadsbuffet. Meget rent hotel. Dejligt poolområde og tæt på stranden med gode solstole osv.
-
Deres aftenbuffet var virkelig godt, men deres Italien temabuffet kunne jeg godt have undværet

Bekræftet køb : 2021-10-23


7 ud af 10

+
-
Der var en del larm uddendørs fra hotellets musikhøjtalere. Solstole var meget hårde.

Bekræftet køb : 2021-10-23


8 ud af 10

+
den gode service, den fine udsigt fra værelset og beliggenheden ved stranden
-
Fittness lokalet

Bekræftet køb : 2021-10-22


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

90% af gæsterne anbefaler

581 bedømmelser
Meget godt
 
378
Godt
 
134
Middel
 
35
Mindre godt
 
24
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

06-11-2021

af 638kamilar

Super sød personale og flot hotel lige ud til stranden

Vi var på miniferie med min mor og kæreste, og trods det dårlige vejr (som ingen kan gøre for), havde vi en hyggelig ophold på hotellet med god, varieret morgenmad. Vi fik en gratis opgradering af værelset, hvilket vi synes var fantastisk service! Personalet var også meget hjælpsom da vi skulle finde bus til Chania, og anbefalede os steder vi kunne se. (busstoppestedet liger næsten lige ved hotellet) På sidste dagen skulle vi flyve meget tidligt, men vi fik stadig tilbudt morgenmad, selvom klokken var 03.30 om morgen! Stor anbefaling herfra.

 
18-10-2021

af Compass40033585522 Nørre Snede, Danmark

Super oplevelse

Super lækkert voksenhotel, altid pænt og rent overalt, fin morgenmads buffet. Skøn udsigt over både hav, pool og bjerge. Vin og kager på værelset ved ankomstūüėÄ da vi ikke fik det rigtige værelse første nat, fik vi 45 min gratis massage. Det er da service

 
17-10-2021

af Welling2014 Kjellerup, Danmark

Dejligt hotel - helt ned til stranden

Kan kun anbefale dette hotel. Hotellet ligger super dejligt, helt ned til stranden. Strandstole hører med i opholdet. Vi var der i september, nogle dage var det ikke ledige stole ved stranden, men ved poolen. Dette var dog underordnet (og faktisk rarere) da hotellet ligger helt helt ned til stranden. Lækker morgenmadsbuffet. Super hjælpesomt personale. Hotellet er kun for personer over 16 år.

 
18-10-2019

af jesperko Havnsø, Danmark

Der mangler ikke noget her.

Alt er i topklasse, god varieret morgenmad, dejligt med friskpresset appelsinjuiceūüėÉ Super værelse med havudsigt og bølgebrus. Rene håndklæder og rengøring 2 gange om dagen,kan man forlange mere. Altid en lille overraskelse på værelset når man kommer hjem om aftenen. Lækkert om man er til strand eller pool begge dele er i top. Vi har nyt det i en uge.

 
21-07-2019

af Turbothomsen Odense, Danmark

Super betjening

Efter mange ture til Kreta har vi fundet et helt fantastisk hotel kun for voksne. Betjening og reception er bare helt i top - glæd jer til at møde et super personale og isæt Nicki og Dolores i baren. Ses igen - helt sikkert