1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Fair House Villas & Spa

  • • Bungalow med privat pool
  • • Gratis lån af cykler
  • • Nær stranden i frodigt miljø

Hotel Fair House Villas & Spa ligger lige ved den skønne sandstrand på Koh Samui. Her er et frodigt hotelområde og terrakottafarvet arkitektur og indretning. Nyd feriedagene i swim-up baren i poolen, og tag ind til centrum på cykel, det tager få minutter og du kan leje en cykel på hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser i bungalow for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Pool bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Helheden af det hele
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fair House Villas & Spa er et dejligt hotel med en skøn beliggenhed ved stranden. Hotellets have og den stilrene indretning er et dejligt møde mellem det traditionelle og det moderne. Her er et poolområde med en pool med børnesektion. Gratis solstole og parasoller ved både pool og strand. Gratis håndklædeservice. Swim-up bar i poolen.

Restauranten, The Bre-Eze Restaurant and Bar, serverer morgenmadsbuffet samt a la carte-menu med thailandske og internationale retter til frokost og middag. Temaaftener. Gratis fitness. Spa med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Stand Up Paddleboard (SUP) mod betaling. Gratis udlån af cykler. Gratis wifi. Fin have hvor gæster kan hjælpe med at dyrke grøntsager. Scooter og bil kan lejes på hotellet. Gratis hotelbus hver dag til Fisherman's Village og Chaweng Beach, ca. kl. 13.00, 16.00 og 20.30 (begrænset antal pladser). Niveauforskelle på hotellet. Ca. 1,5 km til et mindre centrum.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension mod tillæg.