Fakta om Koh Samui

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 80 DKK pr. person. En øl koster ca. 18 DKK.

Transfer:

Senest 3 uger før afrejse vil du modtage dine billetter via post eller email. Her vises flytiderne til og fra Thailand, samt tiderne for indenrigsflyvningen. Du får både billetter fra København til Thailand, samt billetter til indenrigsfly tilsendt inden afrejse til Thailand.

Venligst vær opmærksom på, at ved check-in hos Thai i København, bedes I vise begge billetter og spørge om Thai kan checke bagagen hele vejen igennem til Koh Samui. Dette er dog ikke noget Thai er forpligtet til, da det er 2 separate billetter.

Såfremt dette ikke kan lade sig gøre, vil I blive nødt til at hente bagagen ved ankomst i Thailand, og derefter skal bagagen checkes ind igen ved videreflyvning med Bangkok Airways til Koh Samui.

Ved ankomst til Phuket/Bangkok Lufthavn skal man gå gennem paskontrollen, afhente bagage og gå ud gennem ankomsthallen. Check-in er på anden sal i samme bygning som ankomsthallen.

Ved ankomst til Samui Airport følg skiltene mod meeting point/meeting area.

Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Finkornet sand ved øens længste strand, Chaweng Beach, der er ca. 7 km lang. Lamai Beach, Boh Phut og mange andre mindre strande på øen har lidt grovere sand. Om sommeren er strandene lavvandet pga. tidevandet, specielt i nordlige Chaweng. Understrøm forekommer i perioder. Hold øje med flagene på stranden.

Mange strande i Thailand er røgfri, og på Boh Phut Beach er rygning ikke tilladt.

Forlystelser:

De fleste diskoteker, barer og restauranter ligger i det centrale Chaweng Beach. På mange steder vises forskellige shows og cabaretter.

Transport:

De lokale taxabiler kaldes song-taew og kan transportere 6-15 personer. De kører rundt på øen til meget lave priser, og det er en god måde at tage rundt på øen. Knallerttaxi og taxi. Mulighed for billeje. I Thailand kører man i venstre side. Trafikken på Koh Samui kan være meget livlig.

Sport:

På Koh Samui er der mulighed for at tage dykkercertifikat, bl.a. på Chaweng Beach. Øvrige vandsportsaktiviteter er tilgængelige på øen, f.eks. sportsfiskeri. Golfbane i nærheden af lufthavnen.