Udflugter, Koh Kho Khao

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

James Bond Island - med longtailbåd

Afgår fra: 

Med longtail-båd sejler vi ud i den thailandske skærgård i området Phang Nga. Vi besøger bl.a. den kendte James Bond Island, hvor dele af filmen "Manden med den gyldne pistol" blev indspillet. Derefter sejler vi i kano (du padler ikke selv) rundt blandt klippeformationerne.

Derefter besøger vi en by, som er bygget på pæle. Når det er højvande, ser det ud som om, den flyder på vandet. I byen serveres en thailandsk frokost. Vi får også mulighed for at besøge Suwanekuha-templet, som er en grotte med en stor Buddha-statue.

Frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 499 DKK
Børn (2-11 år): 384 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Bådtur med badestop – Phang Nga

Afgår fra: 

Favoritten blandt vores gæster! Vi tilbringer dagen i den smukke skærgård Phang Nga – en af verdens smukkeste skærgårdslandskaber! Vi sejler ud med båden ”Champagne”, nyder solen og de gode snacks som serveres om bord. Vi besøger blandt andet en af Thailands smukkeste øer, Koh Hong.

På Ko Hong venter en kridhvid strand, hvor der er mulighed for at snorkle eller for at se naturen i form af en mindre vandretur i junglemiljøet. Det er også tid til at snorkle og svømme.

Frokost, snacks og drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord. Et gebyr for marineparken på 300 THB er ikke inkluderet i prisen, og skal betales direkte på båden.

Voksne (12+ år): 864 DKK
Børn (2-11 år): 432 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Fredag
Book

Snorkletur på Similan Islands

Afgår fra: 

Besøg Thailands stolthed når det kommer til natur og livet under vand. Her kan du opleve uberørt natur, kridhvide strande og koralrev med fisk i alle regnbuens farver. Dragefisk, trompetfisk og muræner er kun nogle af de fisk du kan se, og har du heldet med dig, så kan du også møde skildpadder.

Om morgenen sætter speedbåden kurs mod Similan Islands og ca. 1,5 time senere ankommer vi til Donald Duck Bay. Vi har flere forskellige snorklestop i løbet af dagen. Snacks og drikkevarer serveres om bord på båden i løbet af dagen, og frokosten nyder vi på stranden samtidig med et badestop.

Snacks, frokost og drikkevarer er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 710 DKK
Børn (2-11 år): 470 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Snorkletur på Surin Islands

Afgår fra: 

Følg med og oplev Surin Islands utrolige verden under overfladen. En heldagstur som byder på sol, strand og snorkling blandt koraller og farverige fisk. Om morgenen sætter speedbåden kurs mod Surin Islands, og ca. 1,5 time senere ankommer vi til Surin Islands. Efter en fin tur på havet besøger du Surins smukkeste område, Torina Island. Denne tur er perfekt, hvis du elsker at snorkle. På Surin Islands bor Moken-folket, som er havsigøjnere, der har boet i området i tusinde år. Vi besøger en af deres lokale byer og ser hvordan de lever.

Snacks og drikkevarer serveres om bord på båden i løbet af dagen, og frokosten nyder vi på en restaurant samtidig med et strandbesøg.

Voksne (12+ år): 749 DKK
Børn (2-11 år): 518 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Bad og snorkling på Phi Phi øerne

Kom med på en fantastisk dag med speedbåd, hvor vi besøger de smukke Phi Phi øer med endnu smukkere strande. Og vi vil gøre flere bådstop, hvor vi udforsker den fantastiske verden under havets klare overflade.

Første stop er på Ao Nui Beach, som er rigtig god til snorkling. Derefter tager vi til den største, og mest kendte, ø Phi Phi Don. Her er der tid til sol, bad og endnu mere snorkling. Der er også souvenirbutikker, cafeer og restauranter, som du kan udforske på egen hånd! Inden vi tager videre, spiser vi frokost på Bamboo Island.

På vej til den mindre ø, Phi Phi Leh, kommer vi forbi Monkey Beach. På Phi Phi Leh svømmer vi i den turkise lagune Pileh Cove. Vi tager også til Viking Cave, som er en grotte med malerier af gamle vikingeskibe. Vi slutter udflugten af med et besøg på Maya Bay Beach, som er kendt fra filmen med Leonardo DiCaprio, The Beach.

Frokost, drikkevarer og frisk frugt samt entré til Maya Bay Beach nationalpark er inkluderet i prisen. Snorkeludstyr kan lånes om bord.

Voksne (12+ år): 710 DKK
Børn (2-11 år): 442 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag
Book

Bådtur med solnedgang

Afgår fra: 

Dolphin Cruise Sunset er en fantastisk aftenudflugt, som tager os langs med Khao Laks kystlinje. Båden sejler fra Tablamu havn, og herefter sejler vi nordpå langs kysten og forbi nationalparken Khao Lak Lam Ru samt stranden ”Little White Sandy Beach”. Bådet har et soldæk, hvor du kan ligge og nyde solen og den fantastiske landskab.

Vi stopper ved Nang Thongs lækre strand for at bade og nyde den fantastiske solnedgang. På vejen tilbage serveres der middag ombord på båden.

Middag indgår i prisen. Drikkevarer indgår ikke i prisen.

Cykeludflugt på Koh Yai Noi

Afgår fra: 

Vi sejler med båden til Koh Yai Noi, hvor cyklerne venter på os. Om formiddagen cykler vi langs rismarker, mangrovetræer og gummiplantager. På denne måde kommer vi rigtig tæt på naturen. Vi cykler også gennem byen Ban Anpao, og kan efterfølgende slappe af med den mest fantastiske 360 graders udsigt. Vi nyder frokost på stranden, hvor der også er tid til en dukkert. Om eftermiddagen cykler vi videre langs kysten med udsigten over Phang Nga-bugten.

Totalt cykler vi ca. 18 km og i et tempo som passer gruppen.

Frokost, cykel, cykelhjelm og vand er inkluderet i prisen. Minimumalder er 10 år. Børnepris gælder for børn 10-16 år.

Voksne (12+ år): 653 DKK
Børn (2-11 år): 576 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Lørdag, Mandag
Book

Khao Sok nationalpark

Afgår fra: 

Kom helt tæt på naturen og tag med os på denne vandre- og kanotur gennem den tætte jungle og mellem grønklædte bjerge. Vi begiver os igennem junglen til fods i den smukke nationalpark Khao Sok. Den ca. 2 timer lange vandretur er på smalle stier blandt svajende bambustræer og slingrende lianer med alle junglens lyde i baggrunden. For at få et andet perspektiv på den store nationalpark tager vi også en stille kanotur gennem det fantastiske landskab.

Frokost er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 749 DKK
Børn (2-11 år): 557 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Tirsdag
Book

Kultur og shopping på Phuket

Afgår fra: 

Forlad rolige Khao Lak/Koh Kho Khao for en enkelt dag og oplev bylivet og kulturen på Phuket. Der er tid til at shoppe både i det store shoppingcenter ”Central Festival” og inde i livlige Patong. Her kan du fylde kufferten med fine og billige ferieminder fra Thailand. På turen er der også flere udsigtsstop, ved Phukets sydligste punkt Cape Promthep og det højeste punkt Kata View Point, så husk dit kamera. På denne tur oplever du den lokale kultur og den buddhistiske religion ved Phukets største tempelområde Wat Chalong. På en dag oplever du de fleste af Phukets højdepunkter. Du er tilbage på Khao Lak ca. kl. 20:00.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 250 DKK
Børn (2-11 år): 250 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Fredag
Book