1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Holiday Inn Kandooma

  • • Moderne og luksuriøst hotel
  • • Vinliste med over 250 vine
  • • Høj gæstetilfredshed

Holiday Inn Kandooma er et lækkert hotel med den perfekte beliggenhed ved stranden. Her nyder du ferien fra bungalowens terrasse eller med en kølig drink i hånden i en solstol ved infinitypoolen. Elsker du vin, kan en af restauranterne tilbyde en vinliste med mere end 250 vine at vælge imellem.


Værelsestyper

Bungalower for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower Ocean for 1-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Det venlige personale, de smukke omgivelser og de mange aktiviteter, især snorkleture
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 35 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Holiday Inn Kandooma er et moderne hotel i smart design, hvor du bor i bungalow med en drømmeagtig beliggenhed i det sydlige Male Atoll. Hotellet har et unikt poolområde med en smuk infinity-pool med børnesektion. Jacuzzi, parasoller og solstole. Strandbar. Strandhåndklæder.

Et varieret udbud af restauranter, barer og caféer med hver sin smag og karakter. På Kandooma Café kan du nyde en smagfuld, international morgenmad, og til middagen kan du vælge blandt retter fra middelhavskøkkenet, tilsat smag fra Asien. Hjemmelavet is med kaffe og te får du på Bokkuraa Coffee Club.

Ved poolen finder du gode sandwich, kødretter og salater. Besøg også Wine Room, hvor du kan vælge mellem 250 forskellige vine. Flere restauranter tilbyder en utrolig udsigt over havet.

Gratis wifi i lobbyen. Stationære computere med internetadgang. Spa med de mest afslappende behandlinger mod betaling. Fitnessfaciliteter. Børneklub i hotellets regi 4-12 år. Legeplads. Tennis, billard og bordtennis. På stranden er der mulighed for dykning, snorkling og katamaransejlads mod betaling. Gode surfmuligheder mellem april og november. Ingen trafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24+25/12) og nytårsmiddag. Halvpension, helpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet på Kandooma Café
- Frokostbuffet på Kandooma Café
- Middagsbuffet på Kandooma Café inkl. et udvalg af rød- eller hvidvine, som serveres i glas
- Forfriskninger, lokale drinks, øl, vin og vand, kl. 10.00-24.00

OBS: Ændringer kan forekomme.

Værd at vide

Transfer til Kandooma tager ca. 40 min. med speedbåd. Ventetider på op til 3 timer kan forekomme på både ud- og hjemrejsen. Når du booker en rejse til Maldiverne indgår transfer til- og fra lufthavnen i prisen.