Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • • Nyrenoveret til sommer 2023
 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Junior-suiter med egen pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand findes et poolområde med en relaxpool kun for voksne gæster. Som prikken over i'et på din ferie, kan du booke en junior-suite med egen pool.
Til sommeren 2023 vil hele hotellet inklusiv værelser/lejligheder gennemgå en renovering.

Tillykke Grækenland!

I dag den 25. marts fejrer vi Grækenlands nationaldag! Lige nu får du 500,- i rabat pr. person på alle rejser til Grækenland for sommer 2023. Gælder kun i dag!

Gælder ikke grupperejser. Kan ikke kombineres med andre rabatter og rabatten er allerede fratrukket de viste priser
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Simpelhen perfekt, lidt slidt, men stadig perfekt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til et nyrenoveret Mythos Beach Resort!
Til sommer 2023 vil hotellet og værelserne/lejlighederne være renoveret. Alt hvad der allerede er elsket og populært på Mythos Beach Resort vil blive endnu bedre - opdateret og moderne. Rundt om de dejlige pools vil der komme nye solstole, og du vil sidde behageligt ved de nye borde i restauranterne. En række værelser er blevet totalrenoveret og alle værelser har fået nye badeværelser med bruser. Møblerne er blevet opdateret og forsynet med nye tekstiler. Mange ting forbliver stadig det samme – den overdådige buffet, den personlige betjening, de store dejlige poolområder, for ikke at tale om alle de spændende og sjove aktiviteter for store og små.

Poolområder og strand
På Mythos Beach Resort findes der tre poolområder. Ved det ene område er der to pools, hvoraf den ene er en aktivitetspool. Aktivitetspoolen er opvarmet til mindst 20 grader i perioderne 13/4-20/5 og 15/9-6/11. Pooltemperaturen kan dog blive lavere om morgenen, aftenen og ved dårligt vejr. Der er også en ny pool ved den nye sidebygning på hotellet. Hotellet har også en separat børnepool med en vandrutsjebane for de yngste børn.

Ved hotellets strand er der en hyggelig relax-pool (for voksne) med et lille jacuzzi-hjørne. Solstole og parasoller både ved pool og strand. Gratis håndklædeservice til pool og strand, som kan udskiftes to gange om ugen. Der er også en pool og en lille børnepool indendørs, som begge er opvarmede 13/4-20/5 og 15/9-6/11.

Børneklub og svømmeskole
For børnene findes der et bredt aktivitetsprogram i Apollo egen børneklub Club Polly & Mino. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer
Vælg mellem flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia serveres buffet til morgenmad, frokost og middag. Her findes egen børnebuffet og mikroovn, hvis noget skal varmes. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du nyde en drink og lytte til musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café ved relaxpoolen kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe og flere forskellige friskpressede juicer. Her kan også købes lokalt bagværk og is med tilbehør.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Fitnessrum og holdtræning
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach Resort. Der findes desuden en spa med skønne behandlinger mod betaling.

Inkluderet i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved pools og strand
 • Tennis inden kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeservice

Øvrigt om hotellet:
Elevator findes kun i hovedbygningen. Gæster, der bor i lejlighed har således ikke adgang til elevator, hvilket også gælder for nogle dobbeltværelser (disse lejligheder/værelser ligger i bygninger med stueetage og 1. sal). Stranden er en rullestensstrand, og derved kan mindre sten på stranden og i vandet forekomme. Badesko anbefales. Mythos Beach Resort har modtaget "Certificate of Excellence" af Tripadvisor så mange år i træk, at hotellet nu også har modtaget udmærkelsen "Hall of Fame". Mythos Beach Resort har i 2016 modtaget "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program for sin indsats for et bedre miljø. I efteråret 2017 fornyede Mythos Beach igen sit Travelife Gold certifikat. Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed og sikrer håndtering og produktion i alle faser, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet i alle dobbeltværelser, junior-suiter samt visse 1-værelses lejligheder

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet i visse 1-værelses lejligheder samt alle 2- og 3-værelses lejligheder
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) i alle værelsestyper
 • All Inclusive i alle værelsestyper

Vær opmærksom på

Mythos Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 9. april-12. november 2023. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Bemærk venligst, at alle billeder viser hotellet før renoveringen. (Arkitekttegninger af renoveringen forventes i foråret.)

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?