Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Børn spiser for 0,-

På dette hotel spiser børn for 0,-, når mindst en voksen tilkøber et måltid, som fx morgenmad, halvpension, helpension eller All Inclusive. Tilbuddet gælder med ankomst til dette hotel i hele sommeren 2024.

Pension/måltidet skal tilføjes i bookingen for at gælde.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter med delt pool for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Smukkeste have. Dejlig udsigt fra buffetrestauranten.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Asterias Beach Resort ligger direkte på den smukke Afandou-strand og har et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Der er også en separat børnepool med en lille vandrutsjebane til de yngre børn. Der er også en pool kun for voksne. Der tilbydes poolhåndklæder, og der er også en poolbar.

Hotellet har en buffetrestaurant, Erato, der severer retter fra både det internationale og lokale køkken. Der findes også en a la carte-restaurant, Enotica, samt flere barer. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten.

Hotellet har et fitnessrum og tennisbane (udstyr kan lånes i receptionen. Lys om aftenen er mod betaling). Boccia, basketball, beachvolley og bordtennis.

Der er også en stor spa med skønne behandlinger og sauna - alt sammen mod betaling. Den opvarmede indendørs pool er åben fra april til slutningen af oktober og er gratis.

Gratis wifi overalt på hotellet. Hotellet består af flere bygninger; en hovedbygning og seks bungalowlignende bygninger, hvor værelserne er placeret. Trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Busstoppested ved siden af hotellet.

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-10.30
 • Snacks ved snackstationen Triton, kl. 11.00-17.00
 • Is, kl. 11.00-18.00
 • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
 • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Med sin fremragende beliggenhed ved stranden, haven og de store poolområder er Mythos Beach et af vores bedste Mondo Family-hoteller. Lejlighederne og værelserne er pænt indrettede og veludstyrede. Der er noget for enhver smag med sports- og fitnessfaciliteter, en børneklub, en svømmeskole og mulighed for morgenyoga, en powerwalk på stranden eller at nyde roen i voksenpoolen. Mythos' køkken omfatter både græske og internationale retter og smagsoplevelser, vegetarisk mad, specialkost og en fin børnebuffet.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!