Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 1,2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har tre pools, herunder en separat børnepool med vandrutsjebaner til vandlege. Solstole og parasoller ligger langs poolområdet og poolhåndklæder mod depositum.

Alle måltider i løbet af dagen serveres i hotellets buffetrestaurant. Til morgenmad serveres en buffet med varme og kolde retter, men også en traditionel græsk morgenmad tilberedt af økologiske, lokalt producerede råvarer, og på middagsbuffeten blandes græske retter med retter fra andre lande omkring Middelhavet. Her serveres også frokost. Hotellet har også en à la carte-restaurant og en pool-/snackbar. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranten.

Gratis wifi på hele hotellet. Billard mod betaling. Hotellet består af tre bygninger, en hovedbygning, hvor reception og restaurant ligger og to fløje med hotelværelser. Gåafstand til både Kolymbia Beach og Afandou Beach. Det nærmeste supermarked ligger kun få minutters gang væk. Du kan gå til centrum af Kolymbia på ca. et kvarter.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-10.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Snacks, is og frugt i pool/snackbaren kl. 10.30-17.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-21.00
  • En middag om ugen i à la carte-restauranten, kl. 18.30-21.30
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.30-22.30

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Flere af billederne i dag er skitsetegninger, og så snart Apollo modtager rigtige billeder fra hotellet, vil disse blive offentliggjort her. Skitserne kan afvige fra, hvordan hotellet kommer til at se ud efter renoveringen.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand er der poolområde med træterrasse og med pool kun for voksne gæster.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.