Bæredygtighed på Mythos Beach Resort

Bæredygtighed

på Mythos Beach Resort

På Mythos Beach Resort gennemføres årligt tiltag for at minimere hotellets miljøbelastning. Målet er at tilbyde tjenester af høj kvalitet efter principperne for bæredygtig udvikling. Arbejdet mod målene udføres i tæt samarbejde med forskellige interessenter og altid med respekt for lokalsamfundet.

I børneklubben kan børnene lære mere om bæredygtighed

Sammen for miljøet

På Mythos Beach Resort er der et ønske om at øge bevidstheden om miljøspørgsmål, både internt og eksternt. Hotelpersonalet deltager i forskellige træningsforløb, som blandt andet dækker genbrug, generelle miljøforhold og metoder til at reducere el- og vandforbruget. Personalet har en nøglerolle, når det kommer til at møde de miljømæssige udfordringer og levere service af høj kvalitet. Relevant kommunikation og uddannelse har motiveret medarbejderne til at engagere sig i at fremme en mere ansvarlig virksomhed. Hos Mythos Beach tror vi på at tilbyde service af høj kvalitet i et rent og sikkert miljø, tilpasse ydelserne efter nye miljøstandarder og kundekrav samt løbende oplæring af personalet.

I hotellets køkken anvendes lokale råvarer

Lokal handling

Mythos Beach Resort tager hensyn til lokalsamfundet i sin drift. Hotellet støtter lokalsamfundet og kulturen, serverer lokalt produceret kaffe og græsk morgenmad hver uge, der er danseforestillinger og aktiviteter baseret på øens lokale traditioner. Mythos Beach Resort bruger så vidt muligt lokalt producerede varer. Gæster opfordres også til at støtte lokalsamfundet ved at vælge lokale produkter og services.

Hvert år arrangeres Clean the Beach Day, hvor der "ryddes op" på stranden ved Mythos Beach Resort i samarbejde med lokale foreninger. Gæster er også velkomne til at deltage. Formålet med dagen er at fremme bevidstheden om at holde stranden ren og fri for affald og at øge miljøbevidstheden generelt.

Børnenes trivsel og interesser står i fokus på hotellet

Vidste du at...

  • Hotellet er forpligtet til at følge principperne om lighed og skabe et inkluderende og imødekommende miljø
  • Mythos Beach Resort har sin egen urtehave
  • Alle hotelværelser har et automatisk system, der slukker for både aircondition og belysning, når du forlader rummet
  • I sommermånederne opvarmes vandet med den energi, der produceres af klimaanlægget, og vandet i alle pools opvarmes ved hjælp af solenergi
  • Ved hjælp af nøje udtænkte indkøbs-/bestillingsplaner arbejder de hen imod at reducere eller eliminere spild. I slutningen af ​​sæsonen doneres resterende uåbnet emballage til velgørenhed

Mere om bæredygtighed

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde, få tips til, hvad du kan gøre i din ferie for at bidrage til bæredygtig turisme eller ...

Bæredygtige rejser

Sammen med gæster og samarbejdspartnere vil vi lægge grundlaget for en bæredygtig rejse.

Bæredygtige rejser

Bæredygtige hoteller

Vil du bo på et bæredygtigt hotel? Vælg nogle af vores hoteller, der er certificerede af Travelife eller Green Key.

Læs mere og se hoteller

Tips til hvordan du kan rejse mere bæredygtigt

Vil du vide, hvordan du som rejsende kan bidrage til mere bæredygtig turisme? Her får du tips til, hvad du kan lave i ferien.

Læs mere