Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 1966 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
7,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-
Der var ikke wifi i kælderen (gym) og wifi på værelset var MEGET ustabilt - dårligt signal. Der var kun 2 kanaler på TV'et. Morgenmadsbuffeten var ikke god - begræns udvalget og sørg for bedre kvalitet. Siruppen var ikke en gang ahornsirup men billig sirup med ahornsmag. Brug bedre råvarer og tilbered maden ordentligt. Bacon var blød og næsten alt lå i et lag af fedt/vand.

Bekræftet køb : 2021-11-03


8 ud af 10

+
-
Synes man skal tage fat i de mennesker der ikke brugte mundbind mm, fra hotellets side

Bekræftet køb : 2021-11-03


10 ud af 10

+
Det hele var godt
-

Bekræftet køb : 2021-11-03


10 ud af 10

+
Stemningen
-

Bekræftet køb : 2021-11-03


10 ud af 10

+
Hvis jeg skal fremhæve noget, så var det den fantastiske mad-oplevelse. Det var superlækkert. Desuden var personalet utrolig venlige og imødekommende. Virkede altid glade og veloplagte.
-
Kan ikke oplyse noget i den forbindelse.

Bekræftet køb : 2021-11-03


9 ud af 10

+
Faciliteter såsom 3 forskellige pools samt adgang til stranden. At der var hyggelig pool bar med godt personale og ydermere en livredder til at holde opsyn vidner om klasse
-
Vi prøvede morgenmad i restauranten den første dag. Det var en smagsløs oplevelse, så vi valgte at spise andetsteds under hele ophold. Og når der nu er en livredder til stede, så ville det pynte på image og badekvaslitet, hvis livredderen påpegede vigtigheden at at folk gik i bad før de sprang i Poolen. Flere hvis ikke alle gik i vandet uden at have gået i bad først. Det er altså mere end klamt og kan gøre det sundhedsskadeligt at bade i vandet.

Bekræftet køb : 2021-11-03


6 ud af 10

+
Godt for børnefamilie
-
Det egner sig ikke til voksne rejsende. Kun 1 pool var opvarmet, den var fyldt med børn Jeg tog derned for svømning- det var umuligt

Bekræftet køb : 2021-11-03


5 ud af 10

+
God svømmepool
-
Maden var overordnet ikke fantastisk, og samtidig fik de samme retter en del genopvarmninger og ture i buffeten. A la carte restauranten var heller ikke god. Der var kun en pool der var varmet op til en temperatur der var til at bade i, og det var den mindste på hotellet. De to store pools og *børnebassinet* var alt for kolde og kunne kun benyttes i våddragt eller meget kortvarigt. Stranden var i store træk ubrugelig pga. de mange sten.

Bekræftet køb : 2021-11-03


6 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2021-11-03


8 ud af 10

+
Sportstilbuddene - vil SÅ gerne have paddelbaner også!
-
Maden var meget “britisk” og ikke specielt lækker. Der var for meget indbagt fisk, baked beans, udkogte grøntsager mm. Sæt endnu mere fokus på det autentisk græske og gerne en større salatbuffet, så det er muligt selv at mine en salat, hvis maden ikke lokker.

Bekræftet køb : 2021-11-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

698 bedømmelser
Meget godt
 
426
Godt
 
208
Middel
 
49
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

31-08-2021

af TMaigaard Vejle, Danmark

Kan varmt anbefales. Specielt til børnefamilier. Superfin mad, mange pools, tæt ved strand og flere aktivitetsmuligheder

Vi skal tilbringe en uge på Mythos Beach Resort, og her er der indtil videre ikke noget at klage over. Det er et dejligt stort område med flere pools, bare og restaurant. Der er både fine poolaktiviteter til børn og legesyge, men også et mere roligt område (med pool) kun for voksne med udsigt ned til stranden, som kun ligger små 20 meter væk. Hotellet har også tennisbaner, fodboldbaner, basketbaner, træningsfaciliteter og minigolf, som alt sammen kan benyttes omkostningsfrit. Vi boede i nogle små lejlighedskomplekser lidt væk fra selve hotellet, men det var kun rart. Her havde vi direkte udgang til “egen” pool, som vi selvfølgelig delte med de resterende i komplekset. Lejligheden var pæn, ren og vedligeholdt. Airconditionen virkede super, badeværelset ikke at klage over og tilhørende køkken manglede heller ikke noget. Sengene var ligeledes super og værelserne blev rengjort hver dag - det samme med udskiftning af håndklæder. Vi havde bestilt all-inclusive, og det fungerede uden problemer. Det er, hvad det er - mange mennesker, lidt stressende og til tider rodet - men maden var superfin; varierende og noget for en hver smag. Frokost og aften var bedst, morgenmad ganske OK. Drikkevarer skal dog bestilles pr. gang (med undtagelse til morgenmaden), og det var lidt frustrerende, da man ofte skulle vente længe og ikke fik ret store glas. Netop dét kunne godt optimeres. Ellers er det et dejligt sted og kan fint anbefales. Specielt til børnefamilier. Mange gode aktiviteter - også for voksne - og nemt med en spytklat til stranden. Det eneste minus ved stedet, er hotellets placering lidt væk fra byliv og supermarkeder. Her skal du have traveskoene på eller bestille en taxa.

 
03-07-2021

af U6771GGcharlottes Horsens, Danmark

Et dejligt hotel

Et dejligt stort hotel, gode værelser og senge. Rent og pænt. Stedet har mange pools, mange sol vogne og er tæt på stranden. Stranden er med rulle sten, men kun et kort stykke, derefter er der den dejligste sandbund. Stedet har et stille område, hvor alderen er 16 +, et skønt sted hvis man vil ha lidt ro. Pool baren/restaurant spiser man dejligt i, har man tilkøbt All inclusiv, kan man også spise der. Alle måltiderne i den store restaurant kan man ikke klage over, man spiser godt og der er noget for enhver smag. Sikkerheden mht Covid 19 blev overholdt, mundbind på når du var inde på hotellet og handsker på når du var i restauranten. Jeg var helt tryg. Sødt og venligt personale, som bare ville dig det bedste. Vi havde en skøn uge der, og kunne sagtens finde på at besøge stedet igen.

 
03-10-2020

af FieogJoergen København, Danmark

Skøn ferie.

Vi havde en uges ophold på Mythos Beach Resort første uge i september 2020. Pga Covid-19 var vi ikke mange gæster på hotellet, personalet var mega søde og gjorde alt for at vi skulle ha en dejlig ferie, som vi også fik . Alt var flot rengjort , man tacklede Covid-19 meget professionelt. Hotellet har flere pools , og man kan leje en bil lige der på stedet , vi havde en dejlig ferie med halv pension , mon ikke vi kommer tilbage en dag.

 
30-12-2019

af Elsa H

Fantastisk ferie med børn, børnebørn og svigerbørn

Fantastisk hotel og perfekt til familieferie, hvor børnene var i alderen 2-11år..masser af aktiviteter, lækre rene poolområder, skønne lejligheder og fantastisk restaurant med kanon god mad.. absolut et sted vi kunne tænke os at komme igen.

 
26-08-2019

af ChrillerW Odense, Danmark

Skønt hotel

Rigtig dejligt hotel med masser af flotte omgivelser. Dejlige værelser og skønne pools! Personalet var meget hjælpsomme og smilende. Vi rejste med Apollo og deres guider var skønne - de var søgende og hjælpfulde, når behovet var det! Kan virkelig anbefales både som familiested og par/venneferie.