1-værelses lejligheder

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Lejlighederne varierer i udseende og størrelse, og de fleste beliggende i en sidebygning.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Hyggelige og moderne 2-værelses lejligheder af høj standard med separat soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. Alle lejligheder har mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Tv. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Rummelige 3-værelses lejligheder med 2 separate soveværelser og 2 badeværelser. Lejlighederne består af en 2-værelses lejlighed og et dobbeltværelse med connecting door. Alle lejligheder har minikøkken med mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og brødrister. Tv. Strygefaciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i lejligheden). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 4-6 personer.

Dobbeltværelser

Moderne og hyggeligt indrettede dobbeltværelser af varierende størrelse, de fleste beliggende i hovedbygningen. Der findes også større dobbeltværelser, som er handicapvenlige. Tv, el-kedel og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i værelset). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har pooludsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Handicapvenlige dobbeltværelser

Handicapvenlige dobbeltværelser i varierende størrelser. De fleste er beliggende i hovedbygningen. Tv, el-kedel og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i junior-suiten). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, visse balkoner har pooludsigt.

Dørbredde i værelset: 96 cm
Dørbredde ud til balkonen: 100 cm
Dørbredde til badeværelset: 100 cm

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suiter

Fint indrettede junior-suiter med tv. El-kedel, kaffemaskine og køleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i junior-suiten). Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Stor balkon med havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Junior-suiter med privat pool

Fint indrettede junior-suiter med privat pool. Tv og Playstation. El-kedel, kaffemaskine og køleskab. Vinkøleskab. Mulighed for at låne strygejern og strygebræt i receptionen. Gratis wifi, deponering og aircondition. Airconditionen er centralstyret og sættes på ved behov (kan dog reguleres i junior-suiten). Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse med privat pool og delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-4 personer.