1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Minikøkken med mikroovn, el-kedel (samt kaffe/te), køleskab og brødrister. Tv med internationale kanaler. Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Lejlighederne varierer i udseende og størrelse, og de fleste beliggende i en sidebygning.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse i stueplan, nogle med pooludsigt. De 2-værelses lejligheder består af en 1-værelses lejlighed og et dobbeltværelse. To enkeltsenge. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Minikøkken med mikroovn, el- kedel (samt kaffe/te), køleskab og brødrister samt enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Nogle balkoner har delvist havudsigt og nogle værelser er renoverede. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Værelserne varierer i størrelse. De fleste værelser ligger i hovedbygningen. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18-25 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse, handicapvenlig

Handicapvenlige dobbeltværelser med gratis wifi, aircondition og deponering. To enkeltsenge. Aircondition er centralstyret og sættes på ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Værelserne varierer i størrelse. Alle værelser er beliggende i hovedbygningen med elevator. Balkon, nogle med pooludsigt.

Dørbredde i værelset: 96 cm
Dørbredde ud til balkonen: 100 cm
Dørbredde til badeværelset: 100 cm

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med gratis wifi, aircondition og deponering. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon ned havudsigt. Alle junior-suiter er renoverede.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med privat pool og begrænset havudsigt fra terrassen. Alle junior-suiter er renoverede. På terrassen er der solstole og parasoller samt bord og stole. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i to sovesofaer. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen, heraf en dag med let rengøring.

Værelsesstørrelse: Ca. 27 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-4 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt. Kombineret soveværelse og minikøkken. To enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i ekstra seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Aircondition er centralt styret og tændes, når der er behov for det (kan så reguleres i lejligheden). Minikøkken med mikroovn, el-kedel og kaffe/te, køleskab, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen (en dag med lettere rengøring). Lejlighederne varierer i udseende og størrelse, og de fleste ligger i en nyopført sidebygning.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.