1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Minikøkken med mikroovn, el-kedel (samt kaffe/te), køleskab og brødrister. Tv med internationale kanaler. Strygebræt og strygejern. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Lejlighederne varierer i udseende og størrelse, og de fleste beliggende i en sidebygning.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder der består af en 1-værelses lejlighed og et dobbeltværelse. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Minikøkken med mikroovn, el- kedel (samt kaffe/te), køleskab og brødrister samt enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab og el-kedel. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Værelserne varierer i størrelse. De fleste værelser ligger i hovedbygningen. Balkon eller terrasse, nogle balkoner har pooludsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse, handicapvenlig

Handicapvenlige dobbeltværelser med gratis wifi, aircondition og deponering. To enkeltsenge. Aircondition er centralstyret og sættes på ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Værelserne varierer i størrelse. Alle værelser er beliggende i hovedbygningen med elevator. Balkon, nogle med pooludsigt.

Dørbredde i værelset: 96 cm
Dørbredde ud til balkonen: 100 cm
Dørbredde til badeværelset: 100 cm

Antal personer: 1-2 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med gratis wifi, aircondition og deponering. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor balkon ned havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer.

Junior-suite med privat pool

Junior-suiter med privat pool med gratis wifi, aircondition og deponering. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse med privat pool og delvis havudsigt.

Antal personer: 1-2 personer eller 1-4 personer.

Større 1-værelses lejlighed

Større 1-værelses lejligheder med kombineret soveværelse og minikøkken. Gratis wifi, deponering og aircondition. Aircondition er centralt styret og tændes ved behov (kan reguleres i rummet). Minikøkken med mikroovn, el-kedel (samt kaffe/te), køleskab og brødrister samt enkelt køkkenudstyr. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med udsigt mod poolen. Lejlighederne varierer i udseende og størrelse, og de fleste beliggende i en sidebygning.

Antal personer: 1-3 personer.