Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser superior for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool og servicen på hotellet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har 3 store pools, hvoraf den ene har et soppebassin og en separat børnepool. Der kan lånes solstole og parasoller, og der er poolhåndklæder mod et depositum. Der er vandrutsjebaner for både voksne og børn (der kan gælde alders- og/eller højdebegrænsninger), som er åbne fra kl. 10.30-17.30. Det er nemt at komme til stranden med hotellets shuttlebus, som kører 4-5 gange om dagen.

Der er en buffetrestaurant og flere barer, hvor poolbaren også fungerer som snackbar om eftermiddagen.

Der er gratis wifi på hele hotellet. Gratis tennis og bordtennis. Billard og et spillelokale mod betaling. Underholdningsteam seks dage om ugen med aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning fra 1/6-30/9.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i restauranten, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet i restauranten kl. 18.30-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 11.30-17.00
  • Is i poolbaren, kl. 14.00-17.00
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl og vin, 10.00-23.00
  • Ubegrænset antal lokale drikkevarer, kl. 17.00-23.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Med sin fremragende beliggenhed ved stranden, haven og de store poolområder er Mythos Beach et af vores bedste Mondo Family-hoteller. Lejlighederne og værelserne er pænt indrettede og veludstyrede. Der er noget for enhver smag med sports- og fitnessfaciliteter, en børneklub, en svømmeskole og mulighed for morgenyoga, en powerwalk på stranden eller at nyde roen i voksenpoolen. Mythos' køkken omfatter både græske og internationale retter og smagsoplevelser, vegetarisk mad, specialkost og en fin børnebuffet.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!