Golden Odyssey

Golden Odessey har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Familie-værelser superior for 2-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,5 km
Til centrum: 1,1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har 3 store pools, hvoraf den ene har et soppebassin og en separat børnepool. Der kan lånes solstole og parasoller, og der er poolhåndklæder mod et depositum. Der er vandrutsjebaner for både voksne og børn (der kan gælde alders- og/eller højdebegrænsninger), som er åbne fra kl. 10.30-17.30. Det er nemt at komme til stranden med hotellets shuttlebus, som kører 4-5 gange om dagen.

Der er en buffetrestaurant og flere barer, hvor poolbaren også fungerer som snackbar om eftermiddagen.

Gratis tennis og bordtennis. Billard og et spillelokale mod betaling. Underholdningsteam seks dage om ugen med aktiviteter i dagtimerne og aftenunderholdning fra 1/6-30/9.

Der er gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i restauranten, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet i restauranten, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet i restauranten kl. 18.30-21.00
  • Snacks i poolbaren, kl. 12.00-17.00
  • Is i poolbaren, kl. 14.00-17.00
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl og vin, 10.00-23.00
  • Ubegrænset antal lokale drikkevarer, kl. 17.00-23.00

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd som identifikation. All Inclusive er gyldigt indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand findes et poolområde med en relaxpool kun for voksne gæster. Som prikken over i'et på din ferie, kan du booke en junior-suite med egen pool. Til sommeren 2023 vil hele hotellet inklusiv værelser/lejligheder gennemgå en renovering.

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.