Bedømmelse af Mythos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1639 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Jeres guider gjorde det godt. Ok vandland
-
Flere pools, mere variation i mad, bedre buffet. 2 uger er lang tid her

Bekræftet køb : 2021-07-22


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-21


6 ud af 10

+
Pænt rent og velholdt især meget smukt fordi der var så meget beplantning som blev holdt.
-
Vi rejste med vores 1 årige datter og der var meget skarpe kanter ved badekaret og døren ind i lejligheden blev ekstrem varm på indersiden. Der var meget lidt plads til babysengen, hvis ikke man ville ha den stående i træk fra aircondition. Vi boede i en Junior suite

Bekræftet køb : 2021-07-21


10 ud af 10

+
Det var dejligt stort, med en fantastisk udsigt. Sødt personale, god roomservice, og i det hele taget et fantastisk personale som gjorde deres for at gøre vores ophold godt. Poolbaren og dens personale var helt klart toppen, altid søde og friske. Frokosten de serverede i poolbaren var virkelig god.
-
Støjniveauet ved buffeten var alt for høj, og selvom vi ikke definere os som kræsne typer, var det alligevel de samme gengangere vi tog, da maden fx. Ofte manglede at blive krydret.

Bekræftet køb : 2021-07-21


7 ud af 10

+
Poolområdet.
-
Synes slet ikke hotellet lever op til en 4+ vurdering. Boede på dobbeltværelse i hovedbygningen. Det eneste værelse uden overdækket altan. Aircon virkede ikke ved ankomst. Meget lille bad. Dørhåndtaget var i stykker af flere omgange. Mange myrer ved barområdet ved hovedbygningen og ved det ellers hyggelige spisested ned mod stranden. Godt poolområde, men nærmest alle liggestole blev blokeret tidlig morgen, selvom folk ikke var ved poolen.

Bekræftet køb : 2021-07-21


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-21


6 ud af 10

+
Poolen
-
Rengøring helt sikkert. Der var beskidt og fedtet overalt på værelset. Toiletterne på hele hotellet stank af tis og var så glatte at de fleste gled rundt. Man kunne lægge hullede gummimåtter som et minimum. Der blev ‘gjort rent’ på værelset mandag og så igen torsdag, fredag. Underligt interval. Badehåndklæderne var fedtede af solcreme og vi kunne godt have brugt nye midt på ugen. Poolens bund var i øvrigt sandet og man skrante knæene på bunden på det lave vand.

Bekræftet køb : 2021-07-19


9 ud af 10

+
Værelserne var rigtig fine og i god stand
-
Mere hyggelig atmosfære i restauranten(all included). Det minder lidt for meget om en stor spisesal, med rigtig meget larm.

Bekræftet køb : 2021-07-19


8 ud af 10

+
Personalets service og venlighed var helt i top. Beliggenhed tæt ved vandet.
-
Kapacitet mht. pool og restaurant er for lav når der er næsten/fuldt hus på hotellet. Det bliver for myretue agtigt, og urimelig vilkår for de yderst service mindede personaler at tilfredsstille alle gæster der gerne vil til.

Bekræftet køb : 2021-07-19


9 ud af 10

+
Lejligheden var rigtig fin :-)
-
Vi synes det at lukke pools kl 18 er lidt tidligt. Kunne godt tænke os at den var åben til kl 19 - på eget ansvar uden livredder som det også er om morgenen. Det er ikke alle der har all inklusive og skal skynde sig op til buffet.

Bekræftet køb : 2021-07-18


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

684 bedømmelser
Meget godt
 
419
Godt
 
205
Middel
 
46
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

03-07-2021

Indlæg af U6771GGcharlottes Horsens, Danmark

Et dejligt hotel

Et dejligt stort hotel, gode værelser og senge. Rent og pænt. Stedet har mange pools, mange sol vogne og er tæt på stranden. Stranden er med rulle sten, men kun et kort stykke, derefter er der den dejligste sandbund. Stedet har et stille område, hvor alderen er 16 +, et skønt sted hvis man vil ha lidt ro. Pool baren/restaurant spiser man dejligt i, har man tilkøbt All inclusiv, kan man også spise der. Alle måltiderne i den store restaurant kan man ikke klage over, man spiser godt og der er noget for enhver smag. Sikkerheden mht Covid 19 blev overholdt, mundbind på når du var inde på hotellet og handsker på når du var i restauranten. Jeg var helt tryg. Sødt og venligt personale, som bare ville dig det bedste. Vi havde en skøn uge der, og kunne sagtens finde på at besøge stedet igen.

 
03-10-2020

Indlæg af FieogJoergen København, Danmark

Skøn ferie.

Vi havde en uges ophold på Mythos Beach Resort første uge i september 2020. Pga Covid-19 var vi ikke mange gæster på hotellet, personalet var mega søde og gjorde alt for at vi skulle ha en dejlig ferie, som vi også fik . Alt var flot rengjort , man tacklede Covid-19 meget professionelt. Hotellet har flere pools , og man kan leje en bil lige der på stedet , vi havde en dejlig ferie med halv pension , mon ikke vi kommer tilbage en dag.

 
30-12-2019

Indlæg af Elsa H

Fantastisk ferie med børn, børnebørn og svigerbørn

Fantastisk hotel og perfekt til familieferie, hvor børnene var i alderen 2-11år..masser af aktiviteter, lækre rene poolområder, skønne lejligheder og fantastisk restaurant med kanon god mad.. absolut et sted vi kunne tænke os at komme igen.

 
26-08-2019

Indlæg af ChrillerW Odense, Danmark

Skønt hotel

Rigtig dejligt hotel med masser af flotte omgivelser. Dejlige værelser og skønne pools! Personalet var meget hjælpsomme og smilende. Vi rejste med Apollo og deres guider var skønne - de var søgende og hjælpfulde, når behovet var det! Kan virkelig anbefales både som familiested og par/venneferie.

 
22-07-2019

Indlæg af MalleBV København, Danmark

Fantastisk drømme hotel

Helt fantastisk uge. Alt hvad man kunne ønske sig med morgen yoga på standen og lækker morgenmads buffet. Afslappende og drømmende hotel. Lækker romantisk resturant på stranden. Skal helt klart tilbage!