Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 1624 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
-
Maden var dårlig, smagsløg. Vi havde ikke fået at vide at restauranterne var lukket på nær buffeten. Der var en masse støj på værelset pga noget aircondition fra hotellet ved siden af som gjorde man ikke fik søvn. Gulvet var så glat at man faldt flere gange. Sengene gled fra hinanden. Det er ikke 4 stjerner hver. + man skal ikke kalde det børnevenligt når der ikke er børneunderholdning med maskoter når de kun dukker op en gang på en uge. Der var ingen potte på værelset eller badekar til de små.

Bekræftet køb : 2023-11-05


5 ud af 10

+
Omgivelserne - poolområde, strand
-
Maden var elendig. Mindre kvantitet / mere kvalitet. Det behøver ikke være top-top gourmet - men som minimum frisk brød, rigtig juice, et blødkogt æg, frisk fisk. Morgenmaden var generelt ikke klar, når restauranter åbnede om morgenen

Bekræftet køb : 2023-11-05


8 ud af 10

+
Maden, servicen og faciliteterne. Det hele var super godt og levede op til forventningerne og mere til. Alt i alt en super ferie.
-
Poolen var ret kold, men så kunne man bade i vandet ved stranden.

Bekræftet køb : 2023-11-05


10 ud af 10

+
Flot hotel, rigtig god mad og meget venligt personale. God plads og wifi på hele hotellet
-
Der var langt til den nærmeste by

Bekræftet køb : 2023-11-05


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-05


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-29


10 ud af 10

+
Omgivelserne, personalet og den atmosfære der var. Skønt hotel og virkelig venligt personale!
-
Poolen - kun én pool var til at holde ud at være i. Resten var iskolde. Personalet fjernede alle liggestole fra den mest anvendte pool allerede fire dage før afrejse. Største skuffelse er vores pool til værelset. Uanset tidspunkt på dagen, kunne man ikke holde ud at bruge poolen grundet en så kold temperatur. Vi havde bestilt junior suite med egen pool for at kunne bruge det - det var slet ikke muligt, medmindre vi ønskede isbad. Det er jeg skuffet over efter at have brugt de mange penge på sådan et, ellers meget lækkert, værelse.

Bekræftet køb : 2023-10-29


9 ud af 10

+
Beliggenhed, rent, søde ansatte
-
Vi havde sat do not disturb skilt på døren men housekeeping gik ind alligevel.

Bekræftet køb : 2023-10-29


10 ud af 10

+
Det var et godt helhedsindtryk. Kunne specielt godt li voksenpoolen.
-
Dybden på pools var for lav.

Bekræftet køb : 2023-10-29


10 ud af 10

+
Generelt var service, lejligheder, og faciliteter udmærkede. Der er også gratis tennis og minigolf, hvilket er en rigtigt god service.
-

Bekræftet køb : 2023-10-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

741 bedømmelser
Meget godt
 
449
Godt
 
222
Middel
 
51
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
10

5 nyeste bedømmelser

26-02-2024

af Rfs-DK Ballerup, Danmark

Super lækkert og rent, godt personale

Fantastisk dejligt familiehotel, med god plads til børn, de kunne selv gå og hente mad, drikke og forfriskninger, her er plads til alle og personalet er meget orienteret omkring at det også skal være hyggeligt selv om man er lille. All inklusive har rigtig fin og også autentisk græske retter, morgen buffet er et stykke for sig, alt er lækkert og frisk tillavet, et sted vi allerede har booket igen i 2024!

 
07-09-2023

af Mathias H

Klar anbefaling

Rejste med Apollo til dette hotel. Der er virkelig mange gode ting at sige. Værelset var fint med aircon og køleskab. Stort plus. Morgenmadsbuffet var fantastisk. Fuldstændig overvældet af det kæmpe udvalg. Eneste der kunne være bedre var kaffen, som var maskinkaffe af den lidt kedelige slags. Al personale var super venlige og hjælpsomme. Der var mange pools og vi havde nærmest en for os selv (lå ved en mindre værelsesbygning væk fra hoved-pools). Mange ting at tage sig til - f.eks. tennis, basket, minigolf m.m. Stranden var fin - dog mange sten lige i kanten af vandet. Vi havde et superskønt ophold! Enkelt bemærkning er omkring området. Hvis man godt kan li at kunne gå direkte ned til en by, så er det ikke muligt her. Ligger lidt for sig selv. Men vi tog bussen til forskellige byer på Rhodos, og havde ikke nogen udfordring med det.

 
23-05-2023

af 554jesperf

Ikke børnevenlig og slidt hotel

Ikke børnevenlig. Værelset var mildest talt af skuffende kvalitet. Poolen var mega kold. Placeringen af lejligheden var helt off ift at vi havde små børn med. Ikke særligt børnevenlige senge. Klapvognen var af dårlig kvalitet. Snacks i løbet af dagen var m2get mangelfulde. Spisetider var bestemt ikke børnevenlige (kl. 12.30 og 18.30, værste tidspunkter overhovedet).

 
16-09-2022

af Line12345678

Skønt hotel

Dejligt hotel med fine rene lejligheder og serviceminded og imødekommende personale. Super rengøring hver dag med skift af håndklæder dagligt. Rene og pæne fælles områder. Gode restauranter ved pool og strand. Meget søde tjenere. Gode pools. Smuk strand. Masser af liggestole. Højt service niveau. Fin kiosk. Kaffen kunne være bedre. Stort udvalg til morgenmad. Lidt kedeligt område hotellet ligger i. Tog en time med bus til Rhodos by. Man kan gå til lille by tæt på men den er ikke så hyggelig synes vi. Der er dog nogle fine butikker og restauranter.

 
17-08-2022

af GitteH139

Super ferie

Vi bestilte værelse med egen pool. Super lækkert og med havet næsten i baghaven. Vi var heldige at få værelset længst væk fra stien, hvor alle gik ned til stranden. Vi havde den bedste uges ferie og brugte poolen i stor stil. Godt være at vores naboer gik forbi i græsarealet, men det var ikke irriterende. Vi havde bestilt all inclusive og må sige at uanset om du kom tidligt eller sent, så var der meget mad. Der var meget forskelligt at vælge imellem. Personalet var super til at få ryddet af borderne og fejet, hvis der var tabt noget. Vi tilbragte hver aften ved relax poolen, hvor bartenderen var så sød og imøde kommende. Vi manglede absolut intet. Det eneste minus var at vi skulle være ude fra værelset kl. 11 på afrejse dagen, hvor vi først blev hentet 19:30 der følte vi at det kunne man godt have informeret om. Men vi fik tiden til at gå ved relax poolen, hvor der praktisk talt ikke var særlig mange tilbage på hotellet, så det blev alligevel nogle gode timer vi havde sidste dag.