Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 2192 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,3 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mad og drikke
 
8,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
8,8 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Relativt pool. God mad. Søde personaler. Tæt ved stranden.
-
Yoga var ikke det bedste

Bekræftet køb : 2023-05-22


9 ud af 10

+
Maden. Buffeten var vanvittig imponerende. Det var så flot dat op og virkelig lækkert hver eneste dag.
-
Check butikken. Der var noget fusk der. Vi købte to kasketter med priserne 7,5 og 10 euro på dem. Men da de skulle betales blev det 29 euro. Hende ved kassen var ikke hjælpsom om hvorfor denne afgift pludselig var lagt på. Wifi var rimelig ustabilt - men ikke mere end andre hoteller.

Bekræftet køb : 2023-05-22


10 ud af 10

+
Størrelsen, stemningen og faciliteter
-
Det var virkelig ærgerligt at børnepoolen ikke var opvarmet og gerne også den store pool.

Bekræftet køb : 2023-05-22


8 ud af 10

+
Det var godt der hovedsaligt kun var skandinaviske turister
-
Pool kun åben til kl 1800

Bekræftet køb : 2023-05-22


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-22


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-05-22


3 ud af 10

+
Maden
-
Værelset var mildest talt af skuffende kvalitet. Poolen var mega kold. Placeringen af lejligheden var helt off ift at vi havde små børn med. Ikke særligt børnevenlige senge. Klapvognen var af dårlig kvalitet. Snacks i løbet af dagen var m2get mangelfulde. Spisetider var bestemt ikke børnevenlige (kl. 12.30 og 18.30, værste tidspunkter overhovedet). Kommer til at skrive det samme på trustpilot, TripAdvisor og Google. Så ved i hvem der har skrevet det og hvorfor.

Bekræftet køb : 2023-05-21


8 ud af 10

+
Dejlige værelser Hyggeligt selvom det var stort Godt med område til voksne
-
Manglede lidt hyggemusik for det voksne publikum. Kunne være ved a la carte restauranten ved vandet nogle aftener i ugen. Var ikke obs på hotellet lå lidt øde

Bekræftet køb : 2023-05-21


8 ud af 10

+
Legepladsen i og udenfor poolen til børnene
-
Kattene var vældig søde og holder helt sikkert andre dyr væk. Men om aftenen/natten/morgenen sloges de som gale og de papirstynde døre, afhjalp intet! De blev vidst også fodret med rester omkring kl.21 lige ved vores dør (værelse 2103-04) og det affødte stærke teoritrielle reaktioner 😅

Bekræftet køb : 2023-05-21


10 ud af 10

+
Mondo restaurant 🍴 vi rejser 2 voksne, og brugte den meget sidste år. Vi spiser der hver aften pga af maden og gode priser. Glædelig gensyn fra os og personalet .
-
At vi havede problemer med udledning med vand i håndvasken, og at vi havde vand i soveværelset som kom fra brusebad. Men ellers perfekt som sidste år.

Bekræftet køb : 2023-05-15


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

717 bedømmelser
Meget godt
 
436
Godt
 
215
Middel
 
49
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
9

5 nyeste bedømmelser

23-05-2023

af 554jesperf

Ikke børnevenlig og slidt hotel

Ikke børnevenlig. Værelset var mildest talt af skuffende kvalitet. Poolen var mega kold. Placeringen af lejligheden var helt off ift at vi havde små børn med. Ikke særligt børnevenlige senge. Klapvognen var af dårlig kvalitet. Snacks i løbet af dagen var m2get mangelfulde. Spisetider var bestemt ikke børnevenlige (kl. 12.30 og 18.30, værste tidspunkter overhovedet).

 
16-09-2022

af Line12345678

Skønt hotel

Dejligt hotel med fine rene lejligheder og serviceminded og imødekommende personale. Super rengøring hver dag med skift af håndklæder dagligt. Rene og pæne fælles områder. Gode restauranter ved pool og strand. Meget søde tjenere. Gode pools. Smuk strand. Masser af liggestole. Højt service niveau. Fin kiosk. Kaffen kunne være bedre. Stort udvalg til morgenmad. Lidt kedeligt område hotellet ligger i. Tog en time med bus til Rhodos by. Man kan gå til lille by tæt på men den er ikke så hyggelig synes vi. Der er dog nogle fine butikker og restauranter.

 
17-08-2022

af GitteH139

Super ferie

Vi bestilte værelse med egen pool. Super lækkert og med havet næsten i baghaven. Vi var heldige at få værelset længst væk fra stien, hvor alle gik ned til stranden. Vi havde den bedste uges ferie og brugte poolen i stor stil. Godt være at vores naboer gik forbi i græsarealet, men det var ikke irriterende. Vi havde bestilt all inclusive og må sige at uanset om du kom tidligt eller sent, så var der meget mad. Der var meget forskelligt at vælge imellem. Personalet var super til at få ryddet af borderne og fejet, hvis der var tabt noget. Vi tilbragte hver aften ved relax poolen, hvor bartenderen var så sød og imøde kommende. Vi manglede absolut intet. Det eneste minus var at vi skulle være ude fra værelset kl. 11 på afrejse dagen, hvor vi først blev hentet 19:30 der følte vi at det kunne man godt have informeret om. Men vi fik tiden til at gå ved relax poolen, hvor der praktisk talt ikke var særlig mange tilbage på hotellet, så det blev alligevel nogle gode timer vi havde sidste dag.

 
31-08-2021

af TMaigaard Vejle, Danmark

Kan varmt anbefales. Specielt til børnefamilier. Superfin mad, mange pools, tæt ved strand og flere aktivitetsmuligheder

Vi skal tilbringe en uge på Mythos Beach Resort, og her er der indtil videre ikke noget at klage over. Det er et dejligt stort område med flere pools, bare og restaurant. Der er både fine poolaktiviteter til børn og legesyge, men også et mere roligt område (med pool) kun for voksne med udsigt ned til stranden, som kun ligger små 20 meter væk. Hotellet har også tennisbaner, fodboldbaner, basketbaner, træningsfaciliteter og minigolf, som alt sammen kan benyttes omkostningsfrit. Vi boede i nogle små lejlighedskomplekser lidt væk fra selve hotellet, men det var kun rart. Her havde vi direkte udgang til “egen” pool, som vi selvfølgelig delte med de resterende i komplekset. Lejligheden var pæn, ren og vedligeholdt. Airconditionen virkede super, badeværelset ikke at klage over og tilhørende køkken manglede heller ikke noget. Sengene var ligeledes super og værelserne blev rengjort hver dag - det samme med udskiftning af håndklæder. Vi havde bestilt all-inclusive, og det fungerede uden problemer. Det er, hvad det er - mange mennesker, lidt stressende og til tider rodet - men maden var superfin; varierende og noget for en hver smag. Frokost og aften var bedst, morgenmad ganske OK. Drikkevarer skal dog bestilles pr. gang (med undtagelse til morgenmaden), og det var lidt frustrerende, da man ofte skulle vente længe og ikke fik ret store glas. Netop dét kunne godt optimeres. Ellers er det et dejligt sted og kan fint anbefales. Specielt til børnefamilier. Mange gode aktiviteter - også for voksne - og nemt med en spytklat til stranden. Det eneste minus ved stedet, er hotellets placering lidt væk fra byliv og supermarkeder. Her skal du have traveskoene på eller bestille en taxa.

 
03-07-2021

af U6771GGcharlottes Horsens, Danmark

Et dejligt hotel

Et dejligt stort hotel, gode værelser og senge. Rent og pænt. Stedet har mange pools, mange sol vogne og er tæt på stranden. Stranden er med rulle sten, men kun et kort stykke, derefter er der den dejligste sandbund. Stedet har et stille område, hvor alderen er 16 +, et skønt sted hvis man vil ha lidt ro. Pool baren/restaurant spiser man dejligt i, har man tilkøbt All inclusiv, kan man også spise der. Alle måltiderne i den store restaurant kan man ikke klage over, man spiser godt og der er noget for enhver smag. Sikkerheden mht Covid 19 blev overholdt, mundbind på når du var inde på hotellet og handsker på når du var i restauranten. Jeg var helt tryg. Sødt og venligt personale, som bare ville dig det bedste. Vi havde en skøn uge der, og kunne sagtens finde på at besøge stedet igen.