Bedømmelse af Marina Pansion

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 76 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
7,4 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mad og drikke
 
5,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
6,8 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Helt sikkert at det var så tæt på vandet og smuk udsigt
-
Når man kommer er der 2 kopper 2 glas 2 teskeer Og en elkedel . Måske lidt mere på værelserne når man ikke kan købe mad hos dem.

Bekræftet køb : 2021-07-26


8 ud af 10

+
Dejlig placeringen lige ved stranden. I et roligt område men i gåafstand til alt, hvad der er nødvendigt i Nidri.
-
At man kan medbringe mad ved hotellets strand, da de ikke rigtig sælger ordentlig frokost (kun omelet, salat og toast) så man ikke behøver at gå på restaurant og spise frokost, men kan blive på stranden med sin medbragte mad.

Bekræftet køb : 2021-07-12


8 ud af 10

+
Det ligger fantastisk godt lige ned til vandet
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


5 ud af 10

+
Hotellet var bedre end beskrevet og end mine forventninger.
-

Bekræftet køb : 2019-10-14


6 ud af 10

+
Var helt klart at man kunne træde direkte ud på stranden.
-
Fjerne de beskidte håndklæder som blev smidt på gulvet i badeværelset, samt en føn tørrer på værelse og ikke betale leje af den og safety boksen. Måske udvide morgenmaden med lidt at vælge imellem, det er den mest spartane morgenmad vi nogensinde har oplevet.

Bekræftet køb : 2019-10-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Bedre kaffe og bedre badefaciliteter

Bekræftet køb : 2019-10-07


5 ud af 10

+
Udsigten, men beskrivelsen af beliggenhed uden lokal trafik passede jo ikke
-
Blødere senge, en lænestol på værelset og lidt service udover kopper og glas. Manglede en tallerken og bestik

Bekræftet køb : 2019-10-07


9 ud af 10

+
placering og liggestole mm
-

Bekræftet køb : 2019-09-30


8 ud af 10

+
Dejligt lige ved stranden, samt fredeligt
-
Parasoller ville være fint

Bekræftet køb : 2019-09-16


9 ud af 10

+
Beliggenhed og udsigten fra balkongen og god service og venlig personale
-
Affaldskurv på romet manglede

Bekræftet køb : 2019-09-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3/5 Service
  • 2/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

30 bedømmelser
Meget godt
 
11
Godt
 
4
Middel
 
7
Mindre godt
 
3
Dårligt
 
5

5 nyeste bedømmelser

19-07-2021

Indlæg af Heidi N

Hyggelig og fremragende beliggenhed

Fantastisk beliggenhed ved egen skønne strand. Personalet er hjælpsomme og virkelig flinke. Du kan altid købe lidt koldt at drikke på terrassen mens udbudet af mad er yderst begrænset. Der ligger dog en bager på den anden side af vejen som sælger gode græske tærter mm du kan nyde på din altan. Værelserne har det de skal have, der er pænt rent overalt og man kan let lokke tips ud af indehaveren. Det er familiært, der er god stemning, meget stille og der udvises stor fleksibilitet. Vi skulle først rejse hjem om aftenen, og fik lov til at foretage sen udtjekning, da ejer havde styr på hvornår de næste gæster ville tjekke ind. Perfekt gåafstand til byen. Vi vender gerne tilbage.

 
16-07-2021

Indlæg af kchnatta

En fin pension hvis du selv kan sørge for resten ūüėČ

Så fint et sted - kun 2 stjerner, men de gør det godt og her er rent og pænt Vi havde booket med morgen mad og alt godt Skal du have hjælp til noget svarer de så godt de kan ūüėú, engelsk forståelse fra en dansker kan være en sjov udfordring Der er ikke altid åbent i baren om aftenen, men så søger du bare ned mod byen - 10 min gang

 
31-12-2019

Indlæg af Jan G Middelfart, Danmark

Vi skal tilbage til Pansion Marina !

Pansion Marina, er et lille hyggeligt familie drevet hotel der ligger helt ude i kanten af byen Nidri. Alle værelser har vidunderlig havudsigt og man spiser morgenmad på hotellets strandkant der ligger ca 17 m. fra hotellet. Der er kun voksne. Personalet er søde og hjælpsomme. Selv i begyndelsen af oktober var vandet dejligt varmt. Hotellet ligger med udsigt til flere øer og majestætiske bjerge i den fjerne baggrund på det græske fastland. Nærmest Caribisk stemning. Vi skal der til igen i maj 2020 og vi glæder os !

 
12-08-2018

Indlæg af camillafolmer København, Danmark

Gode omgivelser ødelagt af dårlig service

Hotellet ligger dejligt lige ned til det skønne blå græske hav og en fin lille have. Men det er også det eneste gode ved dette hotel. Morgenmaden består af daggammel brød og kedeligt pålæg. Service er der intet af. Vi tilkøbte aircondition, men desværre virkede den ikke optimalt. Vi spurgte flere gange i receptionen, men mødte kun modstand. De ville ikke høre eller tro på os og de ville ikke gå med op på værelset for at kigge på det. Da vi endelig fik ejeren til at kigge på vores aircondition, vidste hun ikke hvad hun skulle gøre ved det. Hun tilkaldte en mand, som aldrig kom. Og da vi kontaktede Apollo, så lavede hotellet et quick-fix med vores aircondition. For de ville i hvert fald ikke give os pengene retur. Efter dette så de lige igennem os når vi ville bestille drikkevarer i baren - alle andre gæster blev først ekspederet og derefter med et suk fik vi vores bestilte drikkevarer. Værelserne er enkle, men udsigten til havet kan man ikke klage over. Et nyt bruseforhæng og brusehoved kunne dog ikke skade, da det er helt jordslået og kalket til. Rengøringen kunne også være bedre. Liggestolene trænger til en opgradering, da alle stort set er i stykker eller meget slaidte.

 
13-07-2017

Indlæg af Voyage440029 Sønderborg, Danmark

Ferie

Ligger skønt lige i vandkanten, med gåafstand til byen. Vi havde lejet bil, og det kan bestemt anbefales, hvis man vil se lidt mere af Lefkada og omegn. Bestemt et besøg værd. Wifi kunne ikke række til værelset. Morgenmaden var lidt under middel, og på trods af at der var ledige værelser, skulle vi forlade vores kl. 12 på afrejsedagen. Vores fly gik kl. 21, og vi spurgte endda til om vi kunne få lidt ekstra tid, evt mod betaling...,,Det var lidt øv!