Værelsestyper

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

Hyggelig 1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan. Lejlighederne er lyse og pæne, og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Telefon og satellit-tv. El-kedel og kaffemaskine. Aircondition mod betaling. Gratis deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse eller balkon i stueplan, nogle er med pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder

Hyggelige 1-værelses lejligheder som er lyse og pæne, og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel og kaffemaskine. Aircondition mod betaling. Gratis wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle er med delvis havudsigt og nogle har pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Hyggelige 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel og kaffemaskine. Aircondition mod betaling. Gratis wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle er med pooludsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i etage, som er lyse og med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Telefon og satellit-tv. Gratis deponering og wifi. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Hyggelige 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel og kaffemaskine. Aircondition mod betaling. Gratis wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan med pooludsigt

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Hyggelige 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. I nogle lejligheder er der op til seks trappetrin. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel og kaffemaskine. Aircondition mod betaling. Gratis wifi og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle er med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage

Pæne 3-værelses lejligheder i etage med spiraltrappe. Et soveværelse og opholdsrum på nederste etage og et soveværelse på øverste etage. Alle lejligheder er lyse og med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Satellit-tv. Gratis deponering og wifi. Aircondition mod betaling. Hårtørrer. 2 badeværelser med bad/brus og toilet (et på anden etage). Balkon af varierende størrelse.

Antal personer: 2-6 personer.