1-værelses lejlighed

1-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan i varierende størrelse. Nogle balkoner har delvis hav- eller pooludsigt. Kombineret soveværelse med opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan. Balkon i stueplan eller balkon med pooludsigt. Terrasserne er af varierende størrelse. Kombineret soveværelse med opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 25-28 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan af varierende størrelse. Nogle balkoner har delvis hav- eller pooludsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36-39 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i etage

2-værelses lejligheder i etage med balkoner i varierende størrelse og delvis havudsigt. I entréetagen er der minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Ovenpå er der soveværelse og badeværelse med badekar og toilet. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36-39 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med balkon i stueplan i varierende størrelse og pooludsigt. Soveværelse og kombineret opholdsrum med minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36-39 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejlighed

3-værelses lejligheder med balkon eller balkon i stueplan af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt. To soveværelser og opholdsrum med minikøkken. Nogle lejligheder har op til seks trin inde i lejligheden. To enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, el-kedel, kaffemaskine, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 42-44 kvm.
Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

3-værelses lejlighed i etage

3-værelses lejligheder i etage med vindeltrappe mellem etagerne. Balkon af varierende størrelse. På entréetagen er der et soveværelse med to enkeltsenge og opholdsrum med minikøkken og et badeværelse. Ovenpå er der endnu et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse. Minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser, et på hver etage, med badekar og toilet. Rengøring 6 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 57 kvm.
Antal personer: 2-6 personer.