1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan

Hyggelig 1-værelses lejlighed i nedsænket stueplan. Lejlighederne er lyse og pæne, og der er minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Terrasse eller balkon i stueplan, nogle er med pooludsigt. Udepladserne er af varierende størrelse.

Antal personer: 1-3 personer.

1-værelses lejligheder

Hyggelige 1-værelses lejligheder som er lyse og pæne, og der er minikøkken med kogeplader, køleskab og enkelt køkkenudstyr. Ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. El-kedel og kaffemaskine. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, balkon i stueplan eller terrasse. Nogle er med delvis havudsigt og nogle har pooludsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

2-værelses lejligheder

Hyggelige 2-værelses lejligheder med separat soveværelse. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel og kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende størrelse. Nogle er med pooludsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i etage

Pæne 2-værelses lejligheder i etage med soveværelse og badeværelse på øvre plan. Lejlighederne er lyse og med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. To badeværelser, det ene med badekar. Balkon af varierende størrelse med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer.

2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan

Hyggelige 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon i stueplan af varierende størrelse med pooludsigt

Antal personer: 1-4 personer.

3-værelses lejligheder

Hyggelige 3-værelses lejligheder med to separate soveværelser. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. I nogle lejligheder er der op til seks trappetrin. Alle lejligheder er lyse og pæne og der er minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller balkon i stueplan af varierende størrelse. Nogle er med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer.

3-værelses lejligheder i etage

Pæne 3-værelses lejligheder i etage med spiraltrappe. Et soveværelse og opholdsrum på nederste etage og et soveværelse på øverste etage. Alle lejligheder er lyse og med minikøkken med kogeplader, køleskab, el-kedel, kaffemaskine og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer. 2 badeværelser med bad og toilet (et på anden etage). Balkon af varierende størrelse.

Antal personer: 2-6 personer.