Melina Beach

  • • God service og venligt personale
  • • Gratis wifi
  • • Nær strand og centrum
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Melina Beach på Kreta ligger ved Platanias' dejlige sandstrand, i rolige omgivelser med centrum lige rundt om hjørnet. Hotellet har et frodigt poolområde og gratis wifi. Specielt populært blandt vores gæster er strandbaren og det venlige personale.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i nedsænket stueplan for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer. 3-værelses lejligheder i etage for 2-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Hotellet er tæt på alt og ligger lige ned til stranden. Personalet var meget venligt og alt frems...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Melina Beach er et pænt hotel med rolig beliggenhed ved stranden. Hotellet består af tre bygninger opført i 2000, 2003 og 2004. Her findes et hyggeligt poolområde med børnesektion samt solstole og parasoller. Poolbar. Pool- og strandhåndklæder mod betaling. Omkring poolen findes en frodig have.

På stranden nedenfor hotellet ligger en strandbar og en taverne, hvor man kan nyde en drink og spise morgenmad, frokost og snacks. Solstole og parasoller på stranden mod betaling frem til ca. kl. 16.00, herefter er de gratis. Strandbunden består delvist af sten/klipper.

Én aften om ugen er der kretensisk aften på hotellet (mod ekstra betaling). Stor reception der har åben om dagen. Gratis wifi på fællesarealer. Legeplads. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 150 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Niveauforskelle på hotelområdet.

Måltider

Ingen måltider indgår. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes i sommersæsonen 2021.