Panos Beach

  • • Lejlighedshotel
  • • I hjertet af Platanias
  • • Lige ved stranden
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Fra det lille enkle lejlighedshotel bor du både nær strand og centrum med alt hvad Platanias har at tilbyde. Lige udenfor døren ligger hovedgaden med restauranter, barer og butikker. Stranden ved hotellet har fået EU's Blå Flag for sit rene klare vand.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder med 3 ordinære senge for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed og venligt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 59 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 700 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På hotel Panos Beach bor du et stenkast fra centrum i Platanias og lige ved stranden, som har EU's Blå Flag for sit klare og rene vand. Ved stranden er der en snackbar, hvor du kan bestille noget at spise og drikke i løbet af dagen. Du surfer gratis med wifi og hotellets reception har åben i dagtimerne.

Hotellet har to bygninger; en som blev bygget i år 2000, og en som blev bygget i år 2006. Panos Beach er for dig, der lægger mere vægt på beliggenhed end faciliteter. Her er du nær alt det sjove, som Platanias har at tilbyde. Langs hovedgaden er der flere restauranter, barer, klubber og butikker. Ca. 1 kilometer fra hotellet til torvet i Platanias. Søger du lidt roligere forhold, kan du gå via olivenlunde op til den gamle bykerne og opleve den græske hverdag. Lejer du en bil er der gratis parkering ved hotellet.

Måltider

Ingen. Kontinental morgenmad mod tillæg.