Sonio Beach

  • • Charmerende familieejet hotel
  • • Populær restaurant på hotellet
  • • Nær centrum af Platanias
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Charmerende Sonio Beach er et hyggeligt familieejet lejlighedshotel beliggende ved stranden i Platanias. Hotellet har en populær restaurant, og der er kort afstand til butikker og forlystelsesliv i Platanias.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 2-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Servicen på hotel, restauranten og beliggenheden på stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lejlighedshotellet Sonio Beach har et poolområde med solstole og parasoller. Poolen er lille og der er en børnesektion, der er 0,65 m dyb. Håndklædeservice mod betaling. Pool-/strandbar der serverer drikkevarer og snacks. Stranden lige ved hotellet består af sand og småsten. På stranden, ved et af de nærliggende hoteller, tilbydes vandsportsaktiviteter mod betaling i højsæsonen.

Hotellet har en meget populær restaurant, der minder om Mamma Mia-filmen med sine blå stole og smukke indretning. Her spiser du godt og kan samtidig nyde smukke udsigter. Restauranten serverer både frokost og middag.

Dejlig have og et minimarked, der drives af familien. Gratis wifi på fællesområder. Udendørs parkering med et begrænset antal pladser. Receptionen har begrænsede åbningstider. Når receptionen ikke er bemandet, kan personalet i restauranten eller minimarkedet ofte hjælpe. Lokaltrafik, der kan virke forstyrrende i visse værelser.

Måltider

Ingen.

Værd at vide

Trapper op til samtlige lejligheder (ingen elevator). Alle lejligheder har balkon, enten en halv etage oppe eller halvanden etage oppe.