Marakis

  • • Centralt hotel
  • • Gode busforbindelser til Chania by
  • • Frodigt poolområde
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Hotel Marakis ligger centralt, men roligt ved en lille sidegade nogle gader fra stranden i Platanias. Rundt om hjørnet venter byens udbud af restauranter, barer og shopping. I hotellets smukke have er der en plæne med solstole og to pools med børnesektion.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i etage for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer eller 1-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden - meget fredfyldt selvom det er midt i byen. De 2 store swimmingpools med masser af...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 61 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 400 m
Til centrum: 150 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marakis er et hyggeligt lejlighedshotel der består af to forskellige bygninger. Ved hotellets to pools er der solstole samt træer og palmer der giver dejlig skygge. Pool-/snackbar som serverer drikkevarer og enkle retter. Gratis wifi på fællesområder.

Gåafstand til restauranter, barer og butikker i Platanias. Gode busforbindelser til Chania by, ca. 11 kilometer væk. Receptionen har begrænsede åbningstider (om dagen er der også hotelpersonale i poolbaren). Den lokale trafik og de nærliggende barer kan virke forstyrrende i nogle lejligheder.

Måltider

Ingen. Morgenmad mod tillæg.

Værd at vide

Niveauforskelle på hotelområdet. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 meter fra hotellet. Bagagen transporteres ikke.