Bedømmelse af Melina Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

124 bedømmelser
Meget godt
 
62
Godt
 
38
Middel
 
17
Mindre godt
 
4
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

26-08-2020

Indlæg af Ibenbg København, Danmark

Dejlig hotel med alt det man behøver

Super dejligt hotel. Ikke det store luksus, men alt hvad man behøver. Fine værelser og dejlig lille køkken. Du får alt hvad du betaler for. Der er ikke den store luksus, og det er ikke et overdådigt hotel - dog er det ofte at finde til en billig pris og du mangler ikke noget. Sødt personale, og fin rengøring. Mega fint hotel hvis du hellere vil bruge lidt flere penge på alt det sjove, og gerne vil spare på selve opholdet. Aircondition kan tilkøbes for 12 euro om dagen, i 2-værelses lejligheder. Solsenge skal man også tilkøbe på stranden. 3 euro pr. solseng pr. dag.

 
16-11-2019

Indlæg af Allan B Kreta, Grækenland

Stille godt hotel.

Vi har været rigtig glade for at på Melina. Der er rent og de holder det pænt. Ligger i perfekt afstand fra hovedgaden og lige ned til stranden. Deres wifi virker perfekt, stabilt med god hastighed. Der er en okay pool, med en poolbar der kan klare det meste. Et alt i alt hyggeligt sted vi gerne vender tilbage til.

 
26-08-2019

Indlæg af 200timz

Første anmeldelse ☺️

Få værelser med hav og strand udsigt vores 2 værelset var med pool udsigt og fin. Aircondition er ikke med i prisen 12 euro pr døgn ik ok ligeledes kostede morgenmaden 12 Euro hvor man istedet kunne gå 100 meter op til caféen på højre hjørne og betale under halvdelen. Super pool desværre havde Poolen først åben kl 10 til kl 18 flere dage åbnede de først kl 10.10 OG begyndte at lukke den kl 17.45. Rengøring på værelserne var super,hotellet ligger tæt på stranden med tilhørende liggestole dog skulle man betale for brugen af disse. Rart og hjælpsomt personale.

 
26-07-2019

Indlæg af Danni_Thyrrestrup Nørager, Danmark

Fantastisk

Dette sted er ikke mindre end fantastisk og med faciliteter til børn i alle aldre. Personalet er smilende, høflige og imødekommende. 5 stjerner til Melina Beach og den 6. stjerne til chefkok/leder Nicholas og hans fantastiske team

 
12-10-2018

Indlæg af allanappel Grenaa, Danmark

Lille oase

Vi besøgte Melina beach hotel fra D. 4-11 oktober. Vi havde en fantastisk uge på jeres hotel, der var dejligt stille og roligt og plads til vores børn. Rigtig sødt og imødekommende personale. Rengøringen var ligeledes rigtig god. Vi kommer tilbage igen. Mvh. Familien Andersen