Indigo Mare

  • • Lige ved stranden
  • • Nær Platanias centrum
  • • Gratis wifi på fællesområder
Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Nyd dette hotels gæstfrihed, bekvemmelighed og rolige omgivelser. Indigo Mare er et af Platanias bedste hoteller, og her kan du virkelig få ladt batterierne op. Hotellet ligger lige ved havet så du kan nyde mange dejlige dukkerter i havet. Her er også et skønt poolområde med separat børnepool.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-2 personer eller 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Personalet og stedet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 450 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Indigo Mare er et lejlighedshotel med mange tilbagevendende skandinaviske gæster. Perfekt beliggenhed direkte ved stranden og med gåafstand til centrum. Dejligt poolområde med separat børnepool, få solstole og poolbar. Poolhåndklæder mod betaling. Solstole og parasoller ved stranden mod betaling. Lille legeplads og minimarked. Spillerum med billard, fodboldspil og bordtennis mod betaling. Gratis internethjørne i receptionsområdet med stationære computere. Gratis wifi på fællesområder. Reception døgnet rundt. Restaurant og bar. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 100 m fra hotellet, bagagen transporteres ikke. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg. Halvpension er morgenmadsbuffet og middag. Middag serveres fra en fast menu, der består af forskellige forretter, varme hovedretter samt desserter. Ved mindre antal spisende gæster serveres maden som buffet.

Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) gratis.

Alle hoteller i Platanias

Blue Dome

På hotel Blue Dome i Platanias er alt gjort med kærlighed, hvilket du hurtigt mærker, så det er ikke mærkeligt, at mange skandinaver med glæde vender tilbage til dette familiedrevne lejlighedshotel. Blue Dome ligger lige på stranden og er for alle. Book en 3-værelses lejlighed og tag strandfølelsen med hele vejen til værelset - her får du nemlig havudsigt.

Geraniotis Beach

Takket være sin familiære atmosfære, gode service og lækre mad er Geraniotis Beach blevet en del af Apollo Mondo Local - hotellet med lokalt touch. På hotellet findes to elegante poolområder, og med beliggenhed nær både strand og Platanias centrum har man gode forudsætninger for en skøn ferie.

Anthimos

Anthimos i Platanias har en rolig beliggenhed, men er stadig nær centrum og alt, hvad det indebærer - sene tavernemiddage, souvenirshopping og barer. Hvis du bliver hjemme, er der et skønt poolområde med solstole, parasoller, poolbar, samt pool med en dejlig børnesektion.

Santa Helena Beach

Det skønne og populære lejlighedshotel Santa Helena Beach i Platanias har en beliggenhed ned til stranden, der slår det meste. Hotellet har en dejlig restaurant med udsigt mod havet og flere pools. På Santa Helena Beach venter der desuden også en god og veltillavet baristakaffe på Mondo Café, Club Polly & Mino, svømmeskole og morgenyoga. Velkommen til et af vores Apollo Mondo Selected-hoteller med høj komfort og skønne faciliteter for både par og familier.

Summertime

På det populære hotel Summertime bor du i hjertet af Platanias. Her kan du nyde et fint poolområde, god service og rummelige lejligheder. Vil du have lækkerier fra snackbaren, er der mange smagfulde drinks og retter.

Lissos

Lissos er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved den fine strand i Platanias. Vores gæster elsker hotellet grundet den gode beliggenhed og det fine poolområde, som byder på havudsigt.

Rania

Bo med perfekt beliggenhed i begyndelsen af Platanias og direkte på stranden. Hotellet er familieejet og på stranden ligger familiens taverne, hvor der serveres god mad. Et populært mødested både dag og aften. Hotellet er et godt valg for dig som værner om miljøet. Rania arbejder på at minimere miljøpåvirkningerne, samt gavne den lokale økonomi.

Costas & Christina

På det familieejede lejlighedshotel Costas & Christina venter en skøn ferie med perfekt beliggenhed i Platanias. Hotellet ligger direkte ved stranden med kort gåafstand til centrum, hvor du finder masser af restauranter, barer og butikker. Book en 2-værelses lejlighed med havudsigt og nyd lyden af bølgernes brusen direkte fra balkonen.

Platanias Ariston

Midt på stranden finder du dette populære Apollo Mondo Duo-hotel for voksne livsnydere. Platanias Ariston er et moderne boutiquehotel med 13 rummelige og veldesignede deluxe-værelser, pool, jacuzzi og strandrestaurant. Her sørger man for, at du får det der lille ekstra – som nybagt brød til morgenmad, strandservice og ægte kretensisk gæstfrihed.

Marakis

Hotel Marakis ligger centralt, men roligt ved en lille sidegade nogle gader fra stranden i Platanias. Rundt om hjørnet venter byens udbud af restauranter, barer og shopping. I hotellets smukke have er der en plæne med solstole og to pools med børnesektion.

Sophia Beach

På hotel Sophia Beach bor du ved sandstranden, nær alle fornøjelserne i Platanias. Alle faciliteter, såsom pools, restauranter og stranden, deles med populære hotel Ideal Beach, og du kan frit benytte begge hotellers områder. Gå f.eks. ikke glip af en middag på den populære restaurant Skoniako, der serverer traditionelle græske retter.

Kallitsakis

Kallitsakis er et hyggeligt og familiedrevet lejlighedshotel, som består af to bygninger med en pool imellem. Her er du i nærheden af både centrum og stranden – så bliver det ikke bedre! Vil du på wifi, så surfer du ganske gratis i receptionen. For den store familie er der en 2-værelses lejlighed i etage med plads til fem personer.

Porto Platanias Beach & Spa

Velkommen til Porto Platanias Beach & Spa - en ferieoase med både høj standard og komfort. Du bor tæt på det krystalklare vand og Platanias centrum med restauranter, barer og shopping. Mens personalet gør sit for, at din ferie bliver bedst mulig, kan du udnytte tiden i fitnesscenteret, god mad og skønne behandlinger i hotellets spa.

Porto Platanias Village

Det populære hotel Porto Platanias Village har de fineste forudsætninger for at få en afslappende ferie. Flotte lejligheder, restaurant, legeplads og pool. Platanias centrum ligger lige rundt om hjørnet, og den fine sandstrand ligger kun nogle minutter væk i gåafstand.

Ideal Beach

Hotel Ideal Beach har en skøn beliggenhed lige ved stranden i Platanias. Her kan du nyde havudsigten fra din solstol ved poolen. Der er kun en kort gåtur til centrum i Platanias med restauranter og barer. Gæstetilfredsheden og det lokale touch gør, at hotellet er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller.

Melina Beach

Hotel Melina Beach på Kreta ligger ved Platanias' dejlige sandstrand, i rolige omgivelser med centrum lige rundt om hjørnet. Hotellet har et frodigt poolområde og gratis wifi. Specielt populært blandt vores gæster er strandbaren og det venlige personale.

Casa di Porto

På Casa di Porto bor du i pæne lejligheder ved stranden i Platanias på Kreta. Hotellet er en del af hotelområdet Porto Platanias Beach, og du må ubegrænset benytte faciliteterne på hele hotelområdet. Her er flere fine poolområder og et af Kretas allerbedste spa!

Blue Sea Villas

Vil du føle dig hjemme på ferien, så skulle du prøve en af disse villaer. Tag vennerne eller familien med og dit private poolområde og nyd freden og roen helt ned til stranden. I villaerne findes nok køkkenudstyr til at lave lækker feriemad, som du kan servere på den store terrasse samme med et glas vin.

Mythos Platanias

På lejlighedshotellet Mythos Platanias kan du nyde personlig service og en afslappet atmosfære. På hotellet er der en pool og poolbar med tv hvor du kan bestille snacks i pausen fra solen, eller følge favoritholdet spille om aftenen. For at komme til torvet, stranden og alle de hyggelige restauranter er det blot at gå ned ad bakken.

Archipelagos

Archipelagos er et vellidt lille lejlighedshotel med god beliggenhed i Platanias nær stranden, shopping og restauranter. Til trods for den centrale beliggenhed, er hotelområdet med haven og en lille pool roligt. Værtsfamilien værner om alle sine gæster, og stemningen er dejligt afslappet.

Kydonia

Kydonia er et charmerende, familiedrevet hotel, hvor familien bor på hotellet. Her er mange tilbagevendende gæster. Hotellet ligger kun få minutter fra stranden, og hvis du vil bade i en pool, er du velkommen til at benytte poolen på nærliggende hotel.

Revekka

Dette er er det første hotel i Platanias, og det har virkelig charme. Her er nemlig ingen lejligheder, der er ens. Hotelområdet er hyggeligt og med en blomsterfuld have. Revekka ligger i rolige omgivelser, men stadig nær shopping, barer og restauranter.

Blue Sea Apartments

Blue Sea Apartments er et familiedrevet hotel, der vil gøre hvad de kan, for at du kan få den skønneste ferie i Platanias. Gæstfrihed og god service er deres kodeord. Hotellet lokker desuden med god beliggenhed kun et stenkast fra stranden.

Mary

På lejlighedshotellet Mary i Platanias på Kreta bor du lige ved stranden. På hotellet er der et hyggeligt lille poolområde, og omgivelserne er rolige, selvom du bor tæt på centrum med taverner, barer og butikker.

Sonio Beach

Charmerende Sonio Beach, der ejes af Sofia og Stathis er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende ved stranden i Platanias. På hotellet er der en lille pool og en charmerende og populær restaurant, der drives af Sofias mand. Hotellet indgår i Apollo Mondo Local - populære hoteller med et lokalt touch.

Villa Dora

Velkommen til populære Hotel Villa Dora i Platanias på Kreta. Her venter en perfekt beliggenhed ved stranden og mange afslappende dage ved poolen. Hvis du ønsker et roligt hotelområde kombineret med Platanias' livlige puls, så er du kommet til rette sted.

Minoa Palace Resort & Spa

Minoa Palace Resort & Spa er et lækkert hotel smukt beliggende med hav og bjerge i omgivelserne. Her venter faciliteter og ekstraordinær service. Poolområdet skuffer ingen, men at bo i et dobbeltværelse med privat pool slår det meste. Maden er god og varieret og nydes i skønne omgivelser.

Porto Platanias Luxury Selection

På Porto Platanias Luxury Selection bor du lige ved stranden i det populære Platanias. Her er du nær havet og du kan hygge dig ved poolen. Her er et gratis fitnessrum og nybyggede padelbaner. Der er en kort gåtur til alle Platanias' restauranter og barer.

Panos Beach

Fra det lille enkle lejlighedshotel bor du både nær strand og centrum med alt hvad Platanias har at tilbyde. Lige udenfor døren ligger hovedgaden med restauranter, barer og butikker. Stranden ved hotellet har fået EU's Blå Flag for sit rene klare vand.

Casa Chris

Nybyggede Casa Chris ligger ved stranden i Platanias på Kreta. Her ligger butikker og restauranter kun få minutter til fods fra hotellet. Som det lille ekstra kan du booke et værelse med udgang mod poolen eller tilkøbe halvpension.

Platanias Mare - sommer 2022

Platanias Mare er et hyggeligt hotel beliggende langs med den lange sandstrand i Platanias. Tilbring skønne feriedage ved det fine poolområde, og nyd aftenerne med fantastisk havudsigt fra restauranten.