Villa Dora

Covid-19 indrejsekrav: Coronapas • Indrejseformular

Velkommen til populære Hotel Villa Dora i Platanias på Kreta. Her venter en perfekt beliggenhed ved stranden og mange afslappende dage ved poolen. Hvis du ønsker et roligt hotelområde kombineret med Platanias' livlige puls, så er du kommet til rette sted.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 1-værelses lejligheder i den ældre del for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-3 personer eller 1-4 personer. 2-værelses lejligheder i etage i den ældre del for 1-3 personer. 3-værelses lejligheder for 4-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Maden er fantastisk. Behøver ikke gå andre steder for at spise Familien er sød og hjælpsomme
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Villa Dora er et dejligt og lille hotel beliggende lige ved den fine strand i Platanias. Hotellet består af to bygninger fra hhv. 1990 og 1995. Ejerne bor selv på nederste etage af hotellet og er derfor altid tilgængelige. Slap af ved poolen og nyd den rolige have med roser i alverdens farver. Hyggeligt poolområde med pool med børnesektion samt solstole og parasoller. Ved stranden er der solstole og parasoller mod betaling. På dele af havbunden er der klipper og sten.

På Villa Dora er der en restaurant med internationale og græske retter, som du kan nyde sammen med en skøn havudsigt. Hotellets bar serverer drikkevarer og enkle snacks.

Gratis wifi på fællesområder. Lokaltrafik.

Måltider

Sommer 2021: Ingen måltider indgår. Morgenmad og halvpension kan tilkøbes. Ved halvpension vælges middage fra en a la carte-menu.
Sommer 2021: Ingen måltider indgår. Morgenmad kan tilkøbes.

Vær opmærksom på

1-værelses lejligheder for 1-3 personer kan kun bookes i sommersæsonen 2021.

1-værelses lejligheder i ældre del for 1-3 personer, 2-værelses lejligheder for 1-4 personer og 2-værelses lejligheder i etage i ældre del for 1-3 personer kan kun bookes i sommersæsonen 2022.

Altid på vores charmerende hoteller

  • Høj kundetilfredshed
  • Mange stamgæster
  • Personlig og familiær atmosfære