Sailing Club Mui Ne Resort

  • • Ved stranden og nær hovedgaden
  • • Rolige frodige omgivelser
  • • Lille og personligt resorthotel

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Superior-værelser i bungalow for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sailing Club Mui Ne Resort er et roligt hotel der er omgivet af en frodig have. Stranden ligger lige nedenfor hotellet og indbyder til skønne badeture i det glitrende hav. Ved det smukke poolområde er der solstole og parasoller og en smuk udsigt over havet.

På hotellet er der en bar og en à la carte-restaurant, og udenfor på hovedgaden er der flere restauranter med et større udbud.

Spa med skønne behandlinger mod betaling. Det tilbydes også gratis yoga. Hvis du vil lære vietnamesisk, kan du deltage i kurser, der tilbydes to gange om ugen. Her er også madlavningskurser, beachvolley og kitesurfing mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12)

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Resort

Hotel Oriental Pearl Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et gratis fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en frodig have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi før du vælger aftenens restaurant.

Romana Resort (Phan Thiet)

Romana resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles gratis bus, som kører til Mui Ne.

Bamboo Village Resort

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.