Sailing Club Mui Ne Resort

  • • Ved stranden og nær hovedgaden
  • • Rolige frodige omgivelser
  • • Lille og personligt resorthotel

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.


Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Superior-værelser i bungalow for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Lille roligt hotel ,
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sailing Club Mui Ne Resort er et roligt hotel der er omgivet af en frodig have. Stranden ligger lige nedenfor hotellet og indbyder til skønne badeture i det glitrende hav. Ved det smukke poolområde er der solstole og parasoller og en smuk udsigt over havet.

På hotellet er der en bar og en à la carte-restaurant, og udenfor på hovedgaden er der flere restauranter med et større udbud. Spa med skønne behandlinger mod betaling. Det tilbydes også gratis yoga. Hvis du vil lære vietnamesisk, kan du deltage i kurser, der tilbydes to gange om ugen. Her er også madlavningskurser, beachvolley og kitesurfing mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12).