Romana Resort

Romana Resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles bus, som kører til Mui Ne.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Den gode, afslappede stemning, den gode mad, sødt personale og gode poolfaciliteter
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Romana Resort i Phan Thiet ligger på en skråning ved en privat lille sandstrand. Her findes en dejlig pool med separat børnepool. Jacuzzi. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice både ved poolen og ved stranden. Nær poolen ligger hotellets spacenter, som tilbyder forskellige behandlinger med naturprodukter samt massage mod betaling.

På hotellets restaurant Panorama kan du nyde lækker mad fra en omfattende á la carte-menu og en fantastisk udsigt over havet. I restaurantbaren kan du nyde en cocktail inden maden. To gange om ugen arrangeres der grillaftener. Laguna bar, ved poolen, serverer let morgenmad og middag i et afslappet miljø.

Gratis wifi i lobbyen og restauranten. Trapper og niveauforskelle indenfor hotelområdet. Stranden har store sten, og sandet er delvist forsvundet på grund af tidevandet og store bølger.

Hvis du vil udforske centrum af Mui Ne og Phan Thiet, tilbyder Romana Resort en hotelbus. I Mui Ne er der flere restauranter, barer og hyggelig shopping. Selv langs hovedgaden i Phan Thiet finder du flere små spisesteder og i havnen er der liv og travlhed.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra fast menu)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og middags fra fast menu)
  • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet i Panoramarestauranten, kl. 06.30-10.00
  • Frokost fra fast menu, kl. 12.30-15.30
  • Middag fra fast menu, kl. 18.00-21.00
  • Minibaren genopfyldes dagligt med drikkevarer
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-22.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Der er i øjeblikket byggeri i gang ved siden af Romana Resort, hvilket til tider kan være meget forstyrrende.

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotel Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en skøn have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi, før du vælger aftenens restaurant.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.