Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et fitnessrum.


Værelsestyper

Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Phu Hai Resort er smukt beliggende ved stranden omgivet af en tropisk have. Ved det skønne poolområde og på den private sandstrand lige ved hotellet er der solstole og parasoller. Gratis pool- og strandhåndklæder.

Måltiderne serveres på hotellets restaurant Genève, som også byder på smuk udsigt. I løbet af dagen kan du få noget at drikke og spise i den kombinerede poolbar og restaurant. Afternoon Tea. Hvis du vil lære at tilberede vietnamesiske retter, arrangerer hotellet madlavningskurser.

Fitnessrum og tennis. Spillerum med bordtennis, billard og bordfodbold. Vil du forkæle dig selv med noget ekstra, bør du besøge hotellets spa og få en skøn behandling mod betaling. Børneklub drevet af hotellet med engelsktalende personale. Et par aftener om ugen vises film på stranden. Cykeludlejning. Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag (31/12)
  • Vietnamesisk nytårsmiddag (30/1 2025)

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Restauranten Geneva serverer morgenmadsbuffet kl. 06.45 til 09.45 og derefter frokost og middag til kl. 21.00.

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotel Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en skøn have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi, før du vælger aftenens restaurant.

Romana Resort

Romana Resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles bus, som kører til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.