Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bamboo Village Resort  er et pænt familiedrevet resort beliggende i en smuk have nær havet og Mui Ne-stranden. I haven er der en pool med jacuzzi og en pool med børnesektion. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice.

Restauranten Strawy har udsigt over stranden og havet, og her tilbydes der morgenmadsbuffet og à la carte-menu resten af dagen. Maden, som serveres, har noget fra hele verden. I restaurantens bar kan du spille billard og nyde en fantastisk udsigt.

Få fitnessfaciliteter. Bordtennis. Yoga Studio mod betaling. Vandsport på stranden mod betaling. Legeplads. Spa med forskellige behandlinger, dampbad og sauna mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Vaskeservice mod betaling. Bagageopbevaring. Ca. 100 meter til centrum i Mui Ne og ca. 12 km til Phan Thiet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Julemiddag (24/12)
  • Nytårsmiddag (31/12)
  • Vietnamesisk nytårsmiddag (31/1-25)

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og à la carte-middag)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, frokost og à la carte-middag)

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotel Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en skøn have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi, før du vælger aftenens restaurant.

Romana Resort

Romana Resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles bus, som kører til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.