Rejser til Phan Thiet

Phan Thiet:

  • • Ægte atmosfære
  • • Sol og bad ved den smukke strand Mui Ne
  • • OBS! Du rejser til Phan Thiet på egen hånd

Du tager til Phan Thiet for at slappe af på stranden og tage på udflugter i smukke omgivelser. Her kan du nyde solen og skønne svømmeture ved hotellets pool eller ved den smukke Mui Ne-strand. Lige uden for byen findes også en af landets bedste golfbaner.Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Strande

Phan Thiet har flere gode strande med hvidt sand. Stor forskel på ebbe og flod. Ved højvande bliver stranden meget kortere. Ofte høje bølger og stærke vinde. Solstole og parasoller findes ikke på offentlige steder på stranden. Hotellerne, der ligger direkte på stranden, plejer dog at stille parasoller og solstole frem på stranden for sine gæster.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 27°c
feb 28°c
mar 29°c
apr 30°c
maj 29°c
jun 28°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 28°c
okt 28°c
nov 28°c
dec 27°c
8,9 ud af 10 Phan Thiet
Vores gæsters vurdering, Baseret på 68 anmeldelser

Andre rejsemål Vietnam

Phu Quoc

Phu Quoc er en tropisk paradisø i det sydlige Vietnam, nær Cambodjas kyst. På Phu Quoc findes de smukkeste strande i Vietnam, med kridhvidt sand, turkisblåt vand og palmer som giver herlig skygge.

Saigon

Der hersker en helt særlig stemning i Saigon. Her mødes nyt og gammelt i et mix af kultur, historie, luksus og moderne indslag. Oplev byen der aldrig står stille, når du bliver en del af mylderet og finder dig selv springe over vejen og prutte om priserne på det lokale marked.