Rejser til Phan Thiet

Phan Thiet:

  • • Ægte atmosfære
  • • Sol og bad ved den smukke strand Mui Ne
  • • OBS! Du rejser til Phan Thiet på egen hånd

Apollo Service Line

På rejsemål med Apollo Service Line kan du, døgnet rundt, kontakte os via telefon, sms og e-mail, som besvares af vores skandinavisk- og engelsktalende Apollo-personale. Aktuelt telefonnummer til Apollo Service Line fås via sms kort før afrejse.

Du tager til Phan Thiet for at slappe af på stranden og tage på udflugter i smukke omgivelser. Her kan du nyde solen og skønne svømmeture ved hotellets pool eller ved den smukke Mui Ne-strand. Lige uden for byen findes også en af landets bedste golfbaner.

Flyv hertil med 5-stjernede Qatar Airways – service og mad i verdensklasse!  Fakta om Phan Thiet

Valuta

Dong (VND).

Transfer

Transfertiden fra lufthavnen til hotellerne i Phan Thiet er ca. 3 time.

Ankomst og afgang
I ankomsthallen vil du blive mødt af en Apollo-repræsentant med et Apollo-skilt, der vil give dig mere information. Du modtager transfertid til hjemrejsen senest 2 dage før det er tid til at rejse hjem.

Strande

Phan Thiet har flere gode strande med hvidt sand. Stor forskel på ebbe og flod. Ved højvande bliver stranden meget kortere. Ofte høje bølger og stærke vinde. Solstole og parasoller findes ikke på offentlige steder på stranden. Hotellerne, der ligger direkte på stranden, plejer dog at stille parasoller og solstole frem på stranden for sine gæster.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 30°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
maj 32°c
jun 32°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 31°c
okt 31°c
nov 31°c
dec 30°c
8,8 ud af 10 Phan Thiet
Vores gæsters vurdering, Baseret på 22 anmeldelser

Andre rejsemål Vietnam

Saigon

Der hersker en helt særlig stemning i Saigon. Her mødes nyt og gammelt i et mix af kultur, historie, luksus og moderne indslag. Oplev byen der aldrig står stille, når du bliver en del af mylderet og finder dig selv springe over vejen og prutte om priserne på det lokale marked.