Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en skøn have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi, før du vælger aftenens restaurant.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i bungalower, i have for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Seahorse Resort & Spa er et smukt hotel i Mui Ne, omgivet af en dejlig have. Her bor du lige ud til stranden i åbne bygninger i vietnamesisk stil. Ved poolområdet er der en dejlig pool, separat børnepool, solstole, parasoller og en poolbar.

Hotellets restauranter serverer både vietnamesisk og international mad. Restauranten Seahorse Bistro serverer lækker fisk og skaldyr og retter fra det velsmagende vietnamesiske køkken og er åben fra frokost til middag. Non La Bar ligger ved poolen og serverer drinks, is, snacks og lette måltider fra tidlig morgen til sen aften. Restauranten Hippocambe er døgnåben og byder på retter fra en stor buffet og herfra kan du nyde en smuk solnedgang. Hvis du vil lære lidt mere om det vietnamesiske køkken, arrangerer hotellet også madlavningskurser.

Seahorse Resort & Spa har en spa med forskellige behandlinger, mod betaling. Fitnessrum. Hotellet tilbyder også andre aktiviteter såsom billard, fodboldspil og volleyball samt tennis mod betaling. For børn er der en lille legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du vil udforske området, kan der lånes cykler og ved stranden er der windsurfing og kitesurfing mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag (gælder for reservationer foretaget efter 10. juli 2023)

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Phan Thiet

Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotel Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et fitnessrum.

Romana Resort

Romana Resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles bus, som kører til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.