Blue Ocean Resort

Midt i centrum og direkte på den smukke Mui Ne-strand ligger hotel Blue Ocean Resort. Her bor du i mindre bygninger, som ligger i den grønne have og spredt over hotelområdet. Hotellets skønne spa afdeling er det perfekte sted at afslutte dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

10 ud af 10
Baseret på 2 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Blue Ocean Resort er et populært hotel med en smuk have, hvor du kan tilbringe fredelige dage. Hotellet grænser op til den fine strand Mui Ne med dets hvide sand og glitrende vand. Midt på hotelområdet finder du poolen og her er der solstole, parasoller samt poolhåndklæder.

Hotellets Senses restaurant tilbyder en varieret menu med alt fra europæiske retter til populære asiatiske specialiteter, og der er en særlig menu for børn. Restauranten og baren Salt er et perfekt sted at nyde solnedgangen. I hotellets lobby er der Café Blue for dem, der vil have en kop kaffe og en let snack. Roomservice tilgængelig fra tidlig morgen til sen aften.

Hotellets hyggelige spa-område tilbyder behandlinger, dampsauna og sauna mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Det er omkring 13 km. til centrum af Phan Thiet. Begrænset lokal trafik uden for hotellet. Et stenkast fra hotellet finder du centrum af Mui Ne med flere restauranter, barer og shopping.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet som fast menu)
  • Helpension (morgenmads- og middagsbuffet og middag fra fast menu)

Morgenmaden serveres fra kl. 07.00-10.00 og restauranten har åben til kl. 22.00 til både frokost og middag.

Alle hoteller i Phan Thiet

Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort

Hotel Oriental Pearl Hoang Ngoc Resort er beliggende nær en af de bedste strande i området omkring Phan Thiet og byder på et smukt område i typisk vietnamesisk stil. Her vil du føle dig godt tilpas med det opmærksomme personale. Fra poolen omringet af palmer er der en smuk udsigt over havet hvor du kan nyde bølgernes brusen.

Phu Hai Resort

Ved en privat sandstrand i dejlige Phan Thiet ligger Phu Hai Resort, et hotel af høj standard omgivet af en frodig have. Slap af ved det dejlige poolområde eller tag et dyp i det krystalklare hav. For den aktive er her et fitnessrum.

Seahorse Resort & Spa

På Seahorse Resort & Spa er de smukke hotelbygninger omgivet af en skøn have. Når det er tid til en pause fra sol og badeture, kan vi anbefale en tur på en af hotellets lånecykler. Et andet tip er en forfriskende massage eller en tur i jacuzzi, før du vælger aftenens restaurant.

Romana Resort

Romana Resort ligger på en bakke ved en lille strand mellem Mui Ne og Phan Thiet. Det lækre poolområde og spaafdelingen, hvor du kan nyde skønne behandlinger med naturprodukter, er kun nogle af højdepunkterne på dette fine hotel. På hotelrestauranten kan du både nyde lækker mad og den smukke havudsigt. Hvis du vil se dig lidt omkring, kan du låne en cykel eller hoppe på hotelles bus, som kører til Mui Ne.

Sailing Club Mui Ne Resort

Med god beliggenhed ved stranden bor du i frodige omgivelser på hotel Sailing Club Mui Ne Resort. Hotellet er lille og personligt dog uden at gå på kompromis med kvaliteten på faciliteterne. Her kan du slappe af med gratis yoga og her er også et kursus i vietnamesisk to gange om ugen.

Bamboo Village Resort Phan Thiet

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.