Bedømmelse af Sailing Club Mui Ne Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

95% af gæsterne anbefaler

1017 bedømmelser
Meget godt
 
855
Godt
 
117
Middel
 
33
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

05-07-2019

af KIMHOLM Hvidovre, Danmark

Fantastisk

Boede her i 5 dage og havde et dejligt ophold. Her er en dejlig ro og stedet har den tilpas luksus som vi godt kan lide. Man spiser godt her. Værelset vi boede på havde alt det vi behøvede. Lydløs aircon, gode senge, dejligt bad og toilet. Alt i alt bare lækkert. Morgenmaden meget flot sat op. Både a la carte og buffet. Vi kunne godt have tænkt os at man kunne vælge mere end 1 a la carte ret om morgenen. Det ville være et plus for stedet. Solstole ved pool og strand måske det bedste vi har prøvet på noget hotel. Et super sted. Tak.

 
29-03-2018

af V3763BMkarenb Hillerød, Danmark

Vietnam

En udsøgt fornøjelse med luksus og forkælelse hele vejen igennem ... der er tænkt på detaljen, hvilket gør det fantastisk 😊 Personalet er meget venlige og yderst betænksomme 😊 Stranden er ren og pæn... vandet er varmt og bølgerne store ... Der er mange kite- surfere så der er hele tiden noget at se på 👍 Poolen er af passende størrelse og inviterer ikke til badebolde og svømmedyr, hvilket er rigtig rart. Poolen har restauranten omkring sig og der kreeres det skønneste mad - Michelin stjerner værdigt 🙏

 
01-03-2017

af 377susannes København, Danmark

Bedste sted at bo i Mui Ne

Mia Resort kan varmt anbefales. Alle er rigtig søde og venlige, der er top service fra du kommer til du tager afsted. Alt er indrettet i meget smagfuld stil og stedet er ikke for stort. Deres mad er fantastisk, nok en af de bedste restauranter i byen. Beliggenheden er super, midt i den lille by og stadig i første række på stranden. Jeg skal helt sikkert bo her igen.

 
28-10-2016

af pernillekornum Sindal, Danmark

En fantastisk oase

Hvis man ønsker et sted med perfekt atmosfære, et sted, hvor man automatisk kommer til at slappe af i fantastiske omgivelser med super betjening, er det her stedet. Vi boede her i 4 nætter- opgraderet til en bungalow. Fra man træder ind, mærker man den særlige rolige stemning og den gode service. Bungalowen er skøn med alle faciliteter. Der er god plads og masse af grønt omkring husene, så man har god 'privacy'. Der er housekeeping to gange om dagen. Morgenmaden er super lækker med fantastisk kaffe i mange varianter. Maden generelt er god kvalitet og meget lækkert. Der er en skøn pool- er børnevenlig, og så har man havet og en dejlig strand også, hvis man har lyst til det. Jeg har absolut intet at sætte en finger en på og kan kun give stedet min bedste anbefaling.

 
25-04-2015

af Trine P Roskilde, Danmark

Romantisk og fantastisk mad

Vi har kun oplevet restauranten da vi boede udenfor byen på et andet hotel. Men fik lov at se deres bungalows som er så hyggelige og som at træde ind i et helt anden verden fra den pulserende gade. Vi ville meget gerne bo på hotellet næste gang. Maden på restauranten er den bedste i området. Også i den højere prisklasse men absolut alle pengene værd. God betjening og fantastiske omgivelser.