Bamboo Village Resort

  • • Ligger perfekt på Mui Ne-stranden
  • • Spa
  • • Tilkøb hel- eller halvpension

Bamboo Village Resort byder på en perfekt beliggenhed lige ved Mui Ne-stranden omgivet af skyggende palmer. Her kan du unde dig selv en skøn massage i hotellets spa og svalende dyp i poolen. Bestil en god drink i baren om aftenen, mens du nyder havudsigten.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser i bungalower for 1-3 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer. Bungalow Seafront for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Stranden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bamboo Village Resort  er et pænt familiedrevet resort beliggende i en smuk have nær havet og Mui Ne-stranden. I haven er der en pool med jacuzzi og en pool med børnesektion. Solstole, parasoller og gratis håndklædeservice.

Restauranten Strawy har udsigt over stranden og havet, og her tilbydes der morgenmadsbuffet og à la carte-menu resten af dagen. Maden, som serveres, har noget fra hele verden. I restaurantens bar kan du spille billard og nyde en fantastisk udsigt.

Få fitnessfaciliteter. Bordtennis. Yoga Studio mod betaling. Vandsport på stranden mod betaling. Legeplads. Spa med forskellige behandlinger, dampbad og sauna mod betaling. Gratis wifi på hele hotelområdet. Ca. 100 meter til centrum i Mui Ne og ca. 12 km til Phan Thiet. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmad. Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12) samt nytårsmiddag 18/2-18 (vietnamesisk nytår). Halv- eller helpension mod tillæg.